Τατουάζ: Ολα όσα έγιναν στο τελευταίο γύρισμα και το τελευταίο επεισόδιο

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Το τελευταίο γύρισμα πραγματοπιήθηκε σήμερα για λογαριασμό του “Τατουάζ”, όπως άλλωστε σας είχε ενημερώσει το tinasmess.gr (Τατουάζ: Το τελευταίο γύρισμα και η “μάζωξη” έκπληξη των συντελεστών) μέσα σε κλίμα συγκίνησης με τους πρωταγωνιστές έναν προς έναν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους για το τέλος της αγαπημένης και πολύ επιτυχημένης σειράς του ALPHA. Η Ελίνα Ακριτίδου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης έκαναν τις δικές τους αναρτήσεις στα social media αποχαιρετώντας τεχνικούς, ηθοποιούς, συντελεστές, αλλά και το πολύτιμο τηλεοπτικό κοινό.

Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου και μάλιστα όπως συνηθίζει ο Ανδρέας Γεωργίου το τελευταίο επεισόδιο θα είναι όχι απλώς ανατρεπτικό αλλά και χορταστικό, αφού θα τελειώσει ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσει ο δημιουργός τα εκατομμύρια των φαν του.

- Advertisement -

Μάλιστα, το tinasmess.gr σας έχει το τελευταίο επεισόδιο για να μάθετε πρώτοι την κατάληξη της ιστορίας που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ορφέας προσπαθεί να γλιτώσει από τον αστυνομικό κλοιό, αλλά όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά δεν υπάρχει διαφυγή. Η Ειρήνη στήνει καλά την επιχείρηση και σε μια στιγμή απροσεξίας, ο Ορφέας πυροβολείται από αστυνομικό. Η Μαργκώ ψάχνει παντού τον Τόνυ, αλλά εκείνος αποφεύγει τα τηλεφωνήματά της. Η είδηση της σύλληψης και του τραυματισμού του Ορφέα αναστατώνει για μια ακόμη φορά την οικογένεια Μελά,
ενώ εκείνος δίνει μάχη για τη ζωή του. Η Ελένη, όμως, είναι αποφασισμένη να μην ξανακοιτάξει πίσω και κάνει ένα βήμα προσέγγισης προς τον Πέτρο. Ο Τόνυ, με ανορθόδοξο τρόπο, προειδοποιεί τη Μαργκώ να ακολουθήσει το παράδειγμά του και να το σκάσει στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα η Βέρα ανησυχεί πολύ με την εξαφάνιση της Τατιάνας, αγνοώντας πως εκείνη βρίσκεται ήδη πολύ μακριά…

Ένας μεγάλος κύκλος που περιέλαβε πολλές ευτυχισμένες, αλλά και δύσκολες στιγμές με
πολλά ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα κλείνει εδώ αφήνοντας τους ήρωες σε
διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Η Άννα με τον Αλέξανδρο, πάντα ερωτευμένοι,
προχωρούν στην επόμενη φάση του γάμου τους με ένα γεγονός που συμπληρώνει την
ευτυχία τους. Η Τατιάνα με τον Τόνυ, έχοντας κάνει δύσκολες επιλογές, ζουν πλέον σε
μακρινή χώρα του εξωτερικού απομονωμένοι απ΄ όλους, αλλά ικανοποιημένοι στον δικό
τους κόσμο που φτιάχτηκε από ένα κοινό πάθος που στο τέλος τους ένωσε. Ο Ορφέας,
φτάνει σ΄ ένα σημείο που πλέον καταλαβαίνει ότι ο δρόμος που ακολούθησε δεν έχει
καλή κατάληξη και η ζωή δεν δίνει πάντα δεύτερες ευκαιρίες. Η Όλγα με τον Στέφανο
και τη Λήδα ζουν πλέον σε μια νέα πραγματικότητα και συνεχίζουν να εξελίσσονται μέρα
με τη μέρα, ενώ ο Θεοχάρης με τη Βέρα περνούν στο πιο ώριμο στάδιο της ζωής τους, με
αγάπη και κατανόηση ο ένας για τον άλλο. Ο Παύλος με την Μάρθα πάντα ενωμένοι
χαίρονται τις μικρές χαρούμενες οικογενειακές στιγμές των απλών ανθρώπων, ενώ από
την άλλη πλευρά η Μαργκώ φτάνει εκεί που την οδήγησαν οι δικές της σκληρές
επιλογές…

Το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ» κλείνει με έναν επίλογο «κάποιους μήνες αργότερα»… και βλέπουμε όλους τους ήρωες πού βρίσκονται και τι τους έχει συμβεί… Για άλλους η καθημερινότητα έχει πικρή γεύση και για άλλους γλυκιά… έτσι όπως γίνεται και στη πραγματική ζωή… Όλοι οι ήρωες του «Τατουάζ» παίρνουν πίσω αυτό που έδωσαν, μεταφέροντας ένα μήνυμα ότι η αγάπη είναι αυτή που μένει στο τέλος.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *