Οι τηλεθεατές έκαναν χθες το καλύτερο δώρο στην Ελένη!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Γενέθλια είχε χθες η Ελένη Μενεγάκη και τα γιόρτασε χάρη στους συνεργάτες της με κάθε επισημότητα στο πλατό παρέα με τους τηλεθεατές της.

Αλλωστε, φέτος είναι μια χρονιά που ο κόσμος φαίνεται ότι επιστρέφει στην Ελένη όχι μόνο γιατί την αγαπά. Αυτό είναι κάτι που πάντα συνέβαινε, άσχετο αν υπάρχουν και οι αρνητικές κριτικές ή ακόμα και τα κακόβουλα ή επικριτικά σχόλια. Ο κόσμος επιστρέφει στην “Ελένη” γιατί φέτος η εκπομπή του ALPHA είναι καλύτερη από ποτέ. Η Ελένη έχει την πολυτέλεια να επενδύσει σε μια θεματολογία που οι γύρω της φοβούνται. Μια θεματολογία που δεν συναντάς εύκολα πια στην ελληνική τηλεόραση, πιο προσωποκεντρική και επικεντρωμένη σε αφιερώματα προσώπων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, έτσι όπως η Κάλλια Καστάνη ξέρει να επιμελείται, και γιατί όχι να τολμά να στρέφεται ακόμα και σε θέματα της επικαιρότητας μέσα από την σπινθυροβόλα ματιά του Τάσου Τεργιάκη.

Ετσι, χθες ανήμερα των γενεθλίων της όπου το πλατό γέμισε από τούρτες και γλυκά στα αγαπημένα της χρώματα, η εκπομπή έκανε μέσο όρο 21,8% στο νεανικό κοινό 18-54 και 15,7% στο σύνολο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και η πρώτη μέρα σε καθημερινή ροή όπου το MEGA δεν υπήρχε στον αέρα και όπου ως γνωστόν αποτελούσε και την ώρα που το Μεγάλο Κανάλι συγκέντρωνε τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *