Οι σημερινές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

-

Δράση αλλά με προσοχή στην επικοινωνία.
Πρόοδος αλλά και ένταση στην επικοινωνία. Η δυσαρμονική όψη ανάδρομου Ερμή-Άρη δεν υπόσχεται συνεννόηση. Αποφύγετε αντιθέσεις. Προσοχή κατά τις μετακινήσεις και προσοχή στα παιδιά!

ΚΡΙΟΣ
Ο Άρης -δικός σας κυβερνήτης- ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σας για πολύ καιρό, σας κάνει κάπως ευέξαπτους και βιαστικούς. Προσοχή σε συζητήσεις-μετακινήσεις. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας γοητεύονται από εσάς.

- Advertisement -

ΤΑΥΡΟΣ
Παρά το γεγονός ότι έχετε πολλά σχέδια, η σημερινή ημέρα απαιτεί ήρεμους τόνους και ανάγκη για συνεργασία. Θα υπάρξει ένταση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Γενικά προσοχή στο παρασκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής -κυβερνήτης σας- βάλλεται σήμερα από τον… πολεμοχαρή Άρη. Αποφύγετε λοιπόν συζητήσεις για οικονομικά θέματα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ίσως καταλήξετε σε διαφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να σας δίνει μια κάποια υπεραισιοδοξία. Όμως σήμερα αποφύγετε να ξεπεράσετε τα όρια. Θα υπάρξουν διαφωνίες (γεν. τέλος Ιουνίου). Προσοχή στην βιασύνη.

ΛΕΩΝ
Μπορεί να νιώθετε δύναμη, όμως δεν θα πρέπει να υπεραισιοδοξείτε. Η σημερινή ημέρα μπορεί να κρύβει παγίδες. Οι κινήσεις σας είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Μην κοινολογείτε τα μυστικά σας αλλά προσοχή και σε οικονομικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί η κοινωνική σας ζωή να είναι ευχάριστη, όμως η σημερινή ημέρα δεν υπόσχεται ηρεμία, αν δεν προσέξετε. Η δυσαρμονική όψη ανάδρομου Ερμή (κυβερνήτη σας) με τον Άρη, θα μπορούσε να φέρει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί η θέση της Αφροδίτης -κυβερνήτη σας- να σας ανοίγει νέους δρόμους αλλά και να είστε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, όμως η δυσαρμονική όψη ανάδρομου Ερμή-Άρη δημιουργεί διαφωνίες τόσο στον επαγγελματικό -όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις (γέν. τέλος Σεπτέμβρη).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ασχοληθείτε σήμερα με την οικογένεια. Όμως ένα σχέδιό σας δεν φαίνεται να προωθούνται σήμερα. Ίσως πρέπει να αναβάλλετε κάποια σχέδιά σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αφήσετε τον παρορμητισμό σας να σας παρασύρει, ιδιαίτερα αν αφορά σε οικονομικά θέματα. Πολύ περισσότερο δε αν έχει σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα μπορούσατε να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα, αλλά και να ασχοληθείτε με την εργασία (υγεία). Όμως ένα οικογενειακό θέμα σας φορτίζει, έτσι είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες (γεν. τέλη Δεκέμβρη).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας δίνει προτεραιότητα στις προσωπικές υποθέσεις. Όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα είναι έντονος, έτσι μπορεί να έχετε θέμα στην εργασία (υγεία).

ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί ο Ποσειδώνας να σας χαρίζει διαίσθηση η οποία οδηγεί τα βήματά σας, όμως σήμερα αποφύγετε να εμπλέξετε οικονομικά και συναισθηματικά.

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

J2US: Κατεβάζει προσωρινά ρολά λόγω covid19

Με δυο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο J2US, σύμφωνα με το tinasmess.gr και το τάλεντ σόου του OPEN κατεβάζει προσωρινά...

Είναι ΚΑΙ επίσημο: Τέλος το Joker από το OPEN

Τι κι αν ο Αλέξης Γεωργούλης χαρακτήρισε μέσω αναρτήσεών του στα social media την προηγούμενη εβδομάδα το καθ' όλα...

Ο ανταγωνισμός φέρνει αλλαγές σε ALPHA & ΜΕGA – Ποιες εκπομπές επηρεάζονται;

Ο πολύ σκληρός ανταγωνισμός αναγκάζει τα κανάλια να προβούν σε πολύ δραστικές αλλαγές σε εκπομπές και ζώνες τηλεθέασης σε...

ΣΚΑΪ & ΜΕGA ρίχνονται στη μάχη των αμερικανικών εκλογών την ερχόμενη εβδομάδα

Η πιο κρίσιμη εκλογική αντιπαράθεση. Η μάχη Τραμπ-Μπάιντεν για τον Λευκό Οίκο λεπτό προς λεπτό στην ελληνική τηλεόραση με...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς