Οι Ψυχοκόρες – Έρχεται νέο διπλό επεισόδιο της συγκλονιστικής σειράς, Τετάρτη 20/3!

team
team

Οι Ψυχοκόρες, η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έρχονται την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21:00, με δύο νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς ρίχνουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 20 Μαρτίου:

- Advertisement -

Επεισόδιο 5 :  Φίλος ή Εχθρός;

Η Φρόσω προσπαθεί να το σκάσει από τους παραγιούς του Νάτση.

Η Μάγια κάνει μια πετυχημένη ομιλία στα Μέγαρα και μαζί με την Βασιλική δίνουν συνέντευξη στην εφημερίδα «Πόλις», όπου η Βασιλική βρίσκει ευκαιρία να αναφερθεί στις αδερφές της.

Ο Ερμής συνεχίζει τον εκβιασμό στην Βασιλική, ενώ η περιέργεια του Παύλου για εκείνη μεγαλώνει.

Η Δεσποινιώ προσελκύει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του Κοσμά Κοτρώτση.

Η εξάρτηση της Νέλλας από το όπιο αυξάνεται, ενώ επιστρέφει και ο γιος της ο Σώτος από τις σπουδές του στο εξωτερικό, τον οποίο γνωρίζει τυχαία η Μαρίκα, στην προσπάθειά της να βρει τη Βικτωρία.

 Επεισόδιο 6: Καλύτερα τα ψέματα

Η Φρόσω ξεφεύγει από τον Θωμά τον εργάτη του Νάτση και τρέχει πληγωμένη στο δάσος για να κρυφτεί.

Εκεί την βρίσκει ο Μέλιος και την περιθάλπει στην καλύβα του.

Η Μαρίκα, που μοιάζει να βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Σώτου, βλέπει κατά λάθος τη Νέλλα με τον εραστή της Τάσο αλλά και την Όλγα να προσπαθεί με πρωτόγονους τρόπους να απαλλαγεί από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Η Μάγια συναντά την Βικτωρία, την ίδια στιγμή που οι υποψίες του Παύλου για τις πραγματικές γραμματικές γνώσεις της Βασιλικής μεγαλώνουν.

Ταυτόχρονα, μεγαλώνει και η αντιδραστική του συμπεριφορά απέναντι στη Μάγια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *