Οι νέοι διευθυντές και τα επιτελικά στελέχη στα κανάλια Attica και Action24

team
team

Πυρετός προετοιμασιών για τα ανανεωμένα Attica και Action24 που θα δούμε στους δέκτες μέσα στον Νοέμβριο με το νέο τους πρόγραμμα. Δύο κανάλια που θα πιάνουν όλο το πολιτικό φάσμα, το Attica θα κλίνει προς τα κεντροαριστερά (υποστηρικτικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ) και το Action24 προς τα κεντροδεξιά.

Το Attica με διευθυντή τον Χρήστο Μαχαίρα θα είναι κάτι σαν τη “Νέα Σελίδα”, αν θυμάστε, ενώ το Action24 με διευθυντή τον Γιάννη Σαραντάκο θα είναι πιο συστημικό, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο. To e-tetradio γράφει σχετικά:

Το Action24 θέλει να βγάλει φουλ δημοσιογραφικό πρόγραμμα, από τις 6 το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα. Σύφωνα με πληροφορίες για το σχεδιασμό του, στο πρωινό θα είναι οι Γιώργος Κακούσης και Άννα Λιβαθινού και, μετά, θα ακολουθεί ο Νίκος Υποφάντης.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (στις 7 το βράδυ) θα βρίσκεται ο Βασίλης Τσεκούρας (μετεγγραφή από το Open) με σχολιαστές την Ανδριάνα Ζαρακέλη και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Διευθυντής ειδήσεων θα είναι ο Στράτος Μπαλής. Δυνατό σχήμα. Στο βραδινό πρόγραμμα παραμένει ο Γιώργος Πιέρρος με τον Δημήτρη Τάκη και την Ελένη Καλογεροπούλου. Πρεμιέρα στις 7 ή στις 14 Νοεμβρίου. To Attica (σε παράλληλη πορεία με το Flash στο διαδίκτυο) θα είναι πιο κεντροαριστερό με τον Χρήστο Μαχαίρα να πραγματοποιεί καθημερινά ραντεβού σε όλα τα επίπεδα. Στόχος τους να βγουν δοκιμαστικά την 1η Νοεμβρίου, πράγμα το οποίο θεωρείται μάλλον δύσκολο. Τώρα γίνεται η στελέχωσή του και ήδη ακούγονται (για την απογευματινή ζώνη προς το παρόν) οι Γιώργος Χουδαλάκης και Βούλα Κεχαγιά. Διευθυντής ειδήσεων θα είναι ο Βασίλης Θωμόπουλος.

TAGGED: , ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *