Οι δύο εκπομπές του Νίκου Κοκλώνη που «παγώνουν»…

team
team

Με το Νίκο Κοκλώνη και την Barking Well να φουλάρουν τις μηχανές για έναν ακόμη κύκλο του J2US στον ALPHA, και μάλιστα από Φεβρουάριο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πια ότι το πολυσυζητημένο Secret Song αναβάλλεται.

Οι δυσκολίες ήταν πολλές, κυρίως με το πρόσωπο που θα βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης, κι έτσι ο Νίκος Κοκλώνης σε συνεργασία με τον ALPHA προτίμησαν να πάνε με την πεπατημένη και επιτυχημένη λύση. Μάλιστα, ενώ πήγαιναν για οκτώ διαφορετικούς παρουσιαστές όσα και τα επεισόδια ξαφνικά ειπώθηκε ότι η “μαμά εταιρεία” που έχει στη διάθεσή της το κόνσεπτ ήθελε έναν. Ετσι, η Μαρία Τζομπανάκη, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και ο Νίκος Αλιάγιας που είχαν κάνει ραντεβού και είχαν κλείσει για να παρουσιάσει ο καθένας από ένα επεισόδιο φαίνεται ότι μπαίνουν στον πάγο. Κάποιοι μάλιστα βλέπουν στη θέση αυτής της μίας την Ναταλία Γερμανού η οποία σε τελευταίες δηλώσεις της άφησε να εννοηθεί ότι κάτι βραδινό ετοιμάζει αλλά χωρίς να διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πλέον το μόνο σίγουρο είναι ότι το σόου πηγαίνει για τον Οκτώβριο του 2023 και όσοι εργάζονταν για το συγκεκριμένο πρότζεκτ μεταπήδησαν σε ένα καινούριο το οποίο ετοιμάζεται και δεν αφορά στον ALPHA, αλλά το «Doctor Oz» του ΑΝΤ1 όπως έγραψε πρώτη η Τίνα Μεσσαροπούλου (δες εδώ)

Σε αναβολή ή μάλλον σε ματαίωση πάει και το All together με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη για το οποίο μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και τρέιλερ στον ALPHA. Ωστόσο, το πρότζεκτ είχε παγώσει εδώ και καιρό και κανείς δεν ξέρει αν θα βγει τελικά κάποια στιγμή στον αέρα.

- Advertisement -

Πηγή: youfly.com – Αλέξανδρος Κατσαρίδης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *