Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

-

Ο Ερμής (επικοινωνία, νεαρά πρόσωπα ) κάνει την είσοδο του στους Δίδυμους ζώδιο, του οποίου είναι κυβερνήτης. Αυτό σημαίνει ότι οι συνομιλίες θα μπορούσαν να βρουν τον στόχο τους. Πολλές συζητήσεις θα έχουν σχέση με την παιδεία ή τα παιδιά. Θα παραμείνει μέχρι 28 Μάιου. Ο δε Άρης κάνει την είσοδο του στους Ιχθύες. Θα μιλήσουμε αύριο για την νέα θέση του Άρη.

Κριός
Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Έτσι η επαγγελματική σας ζωή θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο (γ δεκ). Όμως η νέα θέση του Ερμή, θα σας δώσει την ευκαιρία και να συναντήσετε πρόσωπα του περιβάλλοντος σας άλλα και να κάνετε κάποιες μικρές μετακινήσεις

- Advertisement -

Ταύρος
Με την μετατόπιση του Ερμή θα αρχίσετε να ασχολείστε με τα οικονομικά, τα όποια υπάρχει περίπτωση να ευνοηθούν. Έξαλλου και η παρουσία της Αφροδίτης συνηγορεί σε αυτό. Η κοινωνική σας ζωή θα αναζωπυρωθεί.

Δίδυμοι
Η είσοδος του Ερμή, κυβερνήτης σας, στο ζώδιο σας, θα φέρει ειδήσεις τις οποίες αγνοούσατε.
Ίσως μάλιστα να προβληματιστείτε από αυτές. Βεβαία θα υπάρξει και ένας αγώνας πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

Καρκίνος
Η νέα θέση του Ερμή θα δημιουργήσει ένα παρασκήνιο. Είτε θα έχετε μυστικές επαφές ή συναντήσεις, είτε θα προσπαθήσετε να ρυθμίσετε θέματα της οικογενείας ή της ακίνητης σας περιουσίας.

Λέων
Ασχοληθείτε με ένα εργασιακό θέμα (ή υγείας), το όποιο μετά από κάποιες αλλαγές, θα μπορούσε να πάρει μια νέα μορφή. Η νέα θέση του Ερμή θα είναι για εσάς ιδιαίτερα ευνοϊκή, αφού θα φέρει κοντά σας φίλους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στα επί μέρους προβλήματα σας. Ακόμα θα ευνοήσει και την κοινωνική σας ζωή.

Παρθένος
Εσείς περνάτε σε μια αντιφατική φάση. Από την μια η είσοδος του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες (προς το παρόν πρώτες ημέρες), από την άλλη η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στους Δίδυμους θα σας προτρέψει να εστιαστείτε στον επαγγελματικό -κοινωνικό τομέα.

Ζυγός
Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας.
Ευνοεί σπουδές, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και γενικά την επικοινωνία, ενώ η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες θα φέρει στην επιφάνεια θέματα εργασίας (υγείας).

Σκορπιός
Θα προσπαθήσετε να προωθήσετε οικονομικά θέματα, όσο διάστημα θα βρίσκεται ο Ερμής στους Δίδυμους και κυρίως οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια ασφάλειες κα). Ακόμα η νέα θέση του Άρη στους Ιχθύες θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή.

Τοξότης
Θα ασχοληθείτε την περίοδο αυτή με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες.
Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αντιληφθείτε όμως και τις απόψεις των άλλων.
Η είσοδος όμως του Άρη στους Ιχθύες θα φέρει στην επιφάνεια και οικογενειακά θέματα ( γεν. πρώτες ημέρες).

Αιγόκερως
Θα εστιάσετε την προσοχή σας ολοκληρωτικά στις υποχρεώσεις που έχετε. Σήμερα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα κινητοποιήσει τεράστιες δυνάμεις. Αυτό θα βοηθήσει, ώστε να φτάσετε εύκολα στους στόχους σας. Η περίοδος που ακολουθεί, θα δημιουργήσει την ανάγκη για ατέλειωτες μετακινήσεις.

Υδροχόος
Και τώρα εγκαταλείπετε προσωρινά τα οικογενειακά θέματα και εστιάζεστε στα μελλοντικά σας σχέδια αλλά και σε αυτούς που αγαπάτε (παιδιά κλπ). Θα πρέπει να κάνετε ένα πλάνο σε οικονομικό επίπεδο. Προσέχετε τα έξοδα σας, μην παρασύρεστε.

Ιχθύες
Η είσοδος του Άρη θα στο ζώδιο σας και θα σας κινητοποιήσει άλλα και σας πληροφορήσει για κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις. Η είσοδος του Ερμή στους Δίδυμους θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα. Έχετε μεγάλα σχεδία (γ δεκ).

ΠΗΓΗ: litsapatera-mayoschool.gr

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

J2US: Κατεβάζει προσωρινά ρολά λόγω covid19

Με δυο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο J2US, σύμφωνα με το tinasmess.gr και το τάλεντ σόου του OPEN κατεβάζει προσωρινά...

Είναι ΚΑΙ επίσημο: Τέλος το Joker από το OPEN

Τι κι αν ο Αλέξης Γεωργούλης χαρακτήρισε μέσω αναρτήσεών του στα social media την προηγούμενη εβδομάδα το καθ' όλα...

Ο ανταγωνισμός φέρνει αλλαγές σε ALPHA & ΜΕGA – Ποιες εκπομπές επηρεάζονται;

Ο πολύ σκληρός ανταγωνισμός αναγκάζει τα κανάλια να προβούν σε πολύ δραστικές αλλαγές σε εκπομπές και ζώνες τηλεθέασης σε...

ΣΚΑΪ & ΜΕGA ρίχνονται στη μάχη των αμερικανικών εκλογών την ερχόμενη εβδομάδα

Η πιο κρίσιμη εκλογική αντιπαράθεση. Η μάχη Τραμπ-Μπάιντεν για τον Λευκό Οίκο λεπτό προς λεπτό στην ελληνική τηλεόραση με...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς