ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι απουσίες, το έντονο pressing και η απαγόρευση στην παρουσίαση του ΑΝΤ1!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΝΤ1

Εντονο ήταν το παρασκήνιο που συνόδευσε τη χθεσινή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1. Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το tinamess.gr η τριάδα του πάγκου Γιώργος Λιάγκας, Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δούκισσα Νομικού δέχθηκαν πολύ έντονο pressing προκειμένου να παραστούν στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

ARNAOUTOGLOU

Τελικά, η ψυχολογική πίεση έπιασε τόπο μόνο στον Γρηγόρη, ο οποίος εμαφανίστηκε την τελευταία στιγμή στο χώρο και μάλιστα ζήτησε να μην υπάρξει ούτε πλάνο πόσω μάλλον να κάνει δηλώσεις στις κάμερες ακόμα και του ΑΝΤ1, δηλαδή του ίδιου του καναλιού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

- Advertisement -

Οσο για τον Γιώργο Λιάγκα, την ώρα που συνέβαινε η παρουσίαση εκείνος ήταν με τον γιο του στη Βουλιαγμένη όπου έκανε πόλο και αμέσως μετά εκείνος απόλαυσε το μπάνιο του στη θάλασσα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής φαίνεται ιδιαιτέρως ενοχλημένος καθώς το ραντεβού που έκανε τελευταία με τον Τζώρτζη Ποφάντη και ήταν και το οριστικό δεν απέφερε καρπούς. Αυτό που του είπαν από τον ΑΝΤ1 είναι ότι θα κάνει ένα μεγάλο σόου στο β’ μέρος της σεζόν αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί, αλλά κυρίως να τον πείθει ότι θα συμβεί. Την ίδια τακτική με τον Γιώργο Λιάγκας ακολούθησε και η Δούκισσα Νομικού, η οποία ωστόσο, είχε την τέλεια δικαιολογία, αυτή της μανούλας για να μη δώσει το παρών, ενώ απών ήταν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αν και δεν έμεινε αναξιοποίητος υπάρχει θέμα για το κατά πόσο η λύση του “Πρωινού” είναι αυτή που τον ικανοποιεί.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *