Νομίζατε ότι ο Αύγουστος θα ήταν ήσυχος; Οχι φυσικά. Πάντως, ένα ένα τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους έστω και με βίαιο τρόπο. Αλλωστε, δεν είναι στο χέρι τους… Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο επικρατέστερος για την παρουσίαση του “The Boom” στον ΣΚΑΪ αρκεί να λυθούν και τα θέματα οικονομικής φύσεως. Πρόκειται για το δεύτερο τηλεπαιχνίδι που θα προβάλλει το κανάλι του Ν. Φαλήρου στην απογευματινή ζώνη back to back με το “Guess my age” που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας. Τώρα ποιο θα μπει πρώτο και ποιο δεύτερο στην ώρα προβολής, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί. PING Πάντως, γίνονται εισηγήσεις ώστε το κεντρικό δελτίο του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη να μεταδίδεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στις 20.00 αντί για τις 19.30 που συμβαίνει τώρα. Κάποιοι λένε ότι η μετακίνηση αποφασίστηκε, κάποιοι άλλοι όχι. Θα δούμε ποια άποψη θα επικρατήσει τελικά.

PONG Η Μαρία Μπακοδήμου έκλεισε όπως όλα δείχνουν για το “Δικαστήριο μόδας” στο ΟPEN, ενώ παράλληλα συζητά για να κάνει και ένα late night show στο κανάλι. Τελικά το πίστευε όταν έλεγε ότι με αυτό το είδος εκπομπών αισθάνεται ετυχισμένη.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ

PING Τέλος από τη βραδινή ζώνη η Σία Κοσιώνη και ο Βασίλης Χιώτης. Αλλωστε, δεν ήταν και εύκολη η σεζόν που μας πέρασε για κανέναν από τους δυο με τόσες εκλογικές αναμετρήσεις. Ωστόσο, επειδή το κανάλι θέλει να διατηρήσει το πολιτικό τοκ σόου της Τετάρτης, το πιθανότερο είναι να το αναλάβει ο Παύλος Τσίμας, ο οποίος μαζί με το ραδιόφωνο, τον σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο αναλαμβάνει και τη δική του εκπομπή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.