Ο Μανώλης Σφακάκης έφυγε, ο Μιχάλης Τσώχος που για αρκετά χρόνια ήταν στον ΑΝΤ1 ήρθε στη θέση του για να παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ την εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα” σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση αυτή που έγινε viral στα Μέσα καθώς ο δημοσιογράφος αποχαίρετισε τους τηλεθεατές του καναλιού του Νέου Φαλήρου μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα. Ηταν ένας από τους τελευταίους από το αθλητικό τμήμα του καναλιού που είχαν απομείνει για να ακολουθήσει τελικά κι αυτός την πόρτα της εξόδου ή καλύτερα την οδό του… Open TV όπως ακριβώς έκαναν και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του λίγο καιρό πριν.

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ο ΣΚΑΪ σταμάτησε να έχει τα δικαιώματα αγώνων και ο Γιάννης Αλαφούζος να έχει στην κατοχή του τον ΠΑΟ το ποδόσφαιρο μπήκε σε δεύτερη μοίρα και το αθλητικό τμήμα του καναλιού αποδομήθηκε πλήρως. Ωστόσο, είχαν μείνει κάποιοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι συμμετείχαν όχι μόνο στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή αλλά και στο ραδιόφωνο.

Από την παλιά φουρνιά τελικά έμειναν μόνο ο Νίκος Παγκάκης και ο Νίκος Σταματέλος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πήγαν στο OPEN TV όπου ο Ιβάν Σαββίδης έχει τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και λόγω ΠΑΟΚ δίνει πολύ μεγάλη βάση στα αθλητικά.