Ο Τσάρλι ανάβει τα Φώτα της Πόλης στο City Drive-in

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Στον κόσμο του Τσάρλι Τσάπλιν ταξίδεψε το κοινό του Cinema Alive την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στο City Drive in στο ΟΑΚΑ. Σε μια μαγευτική βραδιά ο δημιουργός,σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας Τσάρλι, Θανάσης Τσαλταμπάσης παραβρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να προλογίσει την ταινία του αφιερωμένη στον μεγάλο κωμικό της παγκόσμιας σκηνής Τσάρλι Τσάπλιν. Απίστευτες στιγμές γέλιου,νοσταλγίας αλλά και συγκίνησης έζησαν οι θεατές του ΟΑΚΑ. Ο αγαπητός καλλιτέχνης με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και με ¨’ανεβασμέν稴διάθεση τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης συνομίλησε με το κοινό μετά το τέλος της προβολής της ταινίας το οποίο τον συνεχάρη για το έργο του το όραμά του και το όνειρό του να πραγματοποιήσει αυτή την ταινία. Μία ατμοσφαιρική βραδιά που μας έκανε όλους να θυμηθούμε και να καταλάβουμε ότι οι λέξεις είναι καλές, αλλά κι όταν δεν υπάρχουν….τότε βρίσκεις ακόμα καλύτερους τρόπους επικοινωνίας!

Η προβολή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του αφιερώματος Greek Tuesdays που πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στο City Drive-in και φιλοξενεί μια ελληνική ταινία και τους συντελεστές της που παρουσιάζουν στο κοινό άγνωστες πτυχές της. Σας περιμένουμε.

To City Drive-in έχει αναγνωριστεί ως ο απόλυτος #covidfree προορισμός για τα αυστηρά υγειονομικά του πρωτόκολλα.

- Advertisement -

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως:

– Καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού

– Χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό.

– Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

– Χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης.

– Αποφυγή συνωστισμού.

Στο χώρο του City Drive-in λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Το City drive in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημένα κατοικίδια τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook – instagram) και στην ιστοσελίδα μας www.driveincinema.gr και στο viva.gr μαζί με το πρόγραμμα και του City Drive-in.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *