Κι άμα θα αντέξει… στη σκηνή, θα φανεί στο χειροκρότημα!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Συνέντευξη τύπου έδωσαν χθες οι συντελεστές του YFSF αναφορικά με την πρεμιέρα του σόου. Ωστόσο, νομίζω ότι την όλη εκδήλωση υποσκίασε η υπερπροσπάθεια της “αυλής” του Αλέξη Γεωργούλη να μην εκτεθεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες κυρίως σε όσα κανάλια υπήρξαν αυστηρά και επικριτικά μαζί του αναφορικά με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλλον, έχετε μπερδευτεί κάποιοι θεωρώ κι αυτό γιατί ο Αλέξης Γεωργούλης δεν είναι πλέον μόνο ηθοποιός ή κριτής. Οσο κι αν σας φαίνεται περίεργο ακόμα – και σε μένα επίσης αλλά είναι αυτά τα παράδοξα που συμβαίνουν καμιά φορά – ο Αλέξης βγαίνει στα Μέσα και με την ιδιότητα του Ευρωβουλευτή που πληρώνεται από όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αρα το να λένε κάποιοι εξ ονόματός του ότι δεν θα μιλήσει στο τάδε ή στο δείνα κανάλι γιατί τον σχολίασαν αρνητικά δεν νομίζω ότι είναι και τόσο πρέπον σε σχέση και με την ιδιότητά του. Αλλά άποψή μου… Ο καθένας κρίνεται με αυτά που κάνει και με αυτά που λέει… Και επειδή είχαν κάποια στιγμή αφήσει να εννοηθεί ότι τα χρήματα που θα πάρει από τη συμμετοχή του στο σόου θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό, σε ερώτηση που του έγινε χθες μάλλον έπαθε… Ευρωβουλή. Γι’ αυτό και κάποιοι από το κανάλι έτρεχαν μες στη νύχτα να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

PING Το φύγε εσύ έλα εσύ γίνεται στον Λιάγκα. Παρελθόν για την εκπομπή αποτελεί η Κάλλια Ελευθερίου αλλά και μια ρεπόρτερ της εκπομπής, η Κατερίνα Χατζηιωάννου, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να φύγουν ακόμη δυο άνθρωποι χωρίς να ξεχνάμε κι όσους έχουν ήδη κουνήσει μαντήλι. Οι τελευταίες αποχωρήσεις είναι στο πλαίσιο των απαιτήσεων της νέας αρχισυντάκτριας που από ότι μαθαίνω έκανε ήδη ένα ραντεβού με την Εύη Κουτσαυτάκη σήμερα για να πάρει τα σγχαρίκια για τη μία μονάδα που ανέβηκε η εκπομπή. Μπράβο κι από μας! Ήθελα να ήξερα, όμως, η ξανθιά κυρία της είπε ότι παράλληλα στο κανάλι κάνουν και με άλλες ή αλλους ραντεβού για τη θέση της; Ή ισχύει αυτό που λέει ο σοφός λαός ότι ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος; Την Δευτέρα, πάντως, οι φωνές του Λιάγκα ξύπνησαν την συμμαθήτρια Ελένη και τους γειτόνους του Νίκου Μουτσινά στα Μελίσσια. Μέσα σε όλον αυτό τον χαμό θα γίνουν και δυο προσθήκες αυτή του Νίκου Γεωργιάδη αλλά και της Ελενας Κώνστα με την τελευταία να καλύπτει το ρεπορτάζ του “Μy style rocks” ήδη από σήμερα κιόλας.

PONG Αντε και θα κλείσω με ένα κουίζ γιατί ξέρω ότι σας αρέσουν: Ποια παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει σχέση με συνάδελφό της και τα βράδια νυχτοπερπατεί με αποτέλεσμα το πρωί να δυσκολεύεται να πάει στο κανάλι; Προσοχή στις συμπτώσεις…

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *