Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει με χριστουγεννιάτικη μουσική εκπομπή

team
team

Διπλό ρόλο για το γνωστό ηθοποιό Σπύρο Παπαδόπουλο στη δημόσια τηλεόραση, αφού μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα αναλάβει και την παρουσίαση μίας έκτακτης μουσικής εκπομπής, κάτι που για πολλά χρόνια έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά. Μετά από χρόνια απουσίας σε παραγωγή μυθοπλασίας φέτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ.

Ωστόσο η συνεργασία του με τη δημόσια τηλεόραση θα είναι σε διπλό ρόλο σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά (newsit), σε κάτι που γνωρίζει πολύ καλά, αφού θα αναλάβει και την παρουσίαση μίας μουσικής εκπομπής.

Η αγάπη του για τη μουσική, αλλά και η… ταύτιση που έχει σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού με μουσικές εκπομπές, στάθηκε η αφορμή στη διοίκηση της ΕΡΤ να σκεφτεί πως είναι το ιδανικό πρόσωπο για να παρουσιάσει εορταστική εκπομπή. Έτσι λοιπόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα είναι ο οικοδεσπότης της εκπομπής που θα βγει στον αέρα τις ερχόμενες γιορτές, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από την ΕΡΤ1.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το concept, αλλά σίγουρα καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου θα είναι γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως και πρόσωπα της δημόσιας τηλεόρασης ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουν να περάσουν στο στούντιο καλά… και οι τηλεθεατές καλύτερα. Ίσως μάλιστα η επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου με ένα εορταστικό «Στην υγειά μας» , να προϊδεάζει την επιστροφή της μουσικής εκπομπής σε πιο… μόνιμη παρουσία στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *