Ο Σκαραβαίος – Ο δράκος του χωριού | Απόψε 25/3 στις 22:40!

team
team

Απόψε, Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 22:40 έρχεται στον Alpha το νέο επεισόδιο του “Σκαραβαίου” με τίτλο: “Ο Δράκος του Χωριού”, γεμάτο μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο και απρόβλεπτες ανατροπές

Τι θα δούμε αναλυτικά:

Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει έρωτα σε απόμερη τοποθεσία στα Τουρκοβούνια, όταν ο άνδρας δέχεται δύο πυροβολισμούς και πέφτει νεκρός στα χέρια της συντρόφου του.

Σύντομα, ο Σκαραβαίος και η ομάδα του συγκεντρώνουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης έχει προβεί σε ανάλογες επιθέσεις στο παρελθόν στο ίδιο σημείο, αλλά πλέον κλιμάκωσε προχωρώντας σε φόνο.

- Advertisement -

Τα μέσα αρχίζουν να οργιάζουν για τον Δράκο που κινείται στον οικισμό που μοιάζει με χωριό μέσα στην Αθήνα.

Κι ενώ ο κίνδυνος να ξαναχτυπήσει ο Δράκος είναι ορατός, η ομάδα βρίσκεται μπροστά σε έναν περίπλοκο γρίφο που δοκιμάζει τα αντανακλαστικά της, κινούμενη ανάμεσα σε κλεφτρόνια, ηδονοβλεψίες και κατοίκους που κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Όταν διαπιστώνουν ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο φόνο είναι όπλο αστυνομικού, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα για την ομάδα  αλλά και τον ίδιο τον Σκαραβαίο που δοκιμάζεται στα οικογενειακά του με τη μητέρα του και την απρόσμενη εγκυμοσύνη της κόρης του.

Η Χλόη επιμένει να τον κρατάει μακριά της, αλλά αποκαλύπτει ένα σημαντικό μυστικό στις επιστολές της γιαγιάς της, που θα ανατρέψει τα πάντα στις οικογενειακές σχέσεις τους.

Ο Σκαραβαίος θα το πάρει πάνω του αυτή τη φορά και η σύλληψη του δράστη θα φέρει τους πάντες μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη όπου τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *