Ο Σκαραβαίος έρχεται απόψε 22/4, με νέο επεισόδιο γεμάτο μυστήριο!

team
team

Η αστυνομική σειρά μυστηρίου, απόψε Δευτέρα στις 22:40 στον Alpha, έρχεται με νέο επεισόδιο με τίτλο “Ο δρόμος στο πουθενά”:

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Μια λαϊκή τραγουδίστρια φεύγει ξημερώματα από το νυχτερινό κέντρο όπου εργάζεται και λίγο αργότερα εντοπίζεται το αυτοκίνητό της σταθμευμένο, με τη μηχανή του αναμμένη στην άκρη του δρόμου στην παραλιακή.

Η ίδια είναι άφαντη και όλα τα προσωπικά της αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητο.

- Advertisement -

Για τον Σκαραβαίο και την ομάδα του ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό της.

Οι τελευταίες κλήσεις που έκανε, όσοι την είδαν, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρώσει για την αγορά σπιτιού και οι τελευταίες κινήσεις του αυτοκινήτου της δημιουργούν έναν δύσκολο γρίφο.

Όταν τελικά εντοπίζεται νεκρή κάτω από ένα σωρό μπάζων, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το αμάξι της, στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει ο σύζυγός της, άγνωστοι θαυμαστές, ένας αστυνομικός με ύποπτη δράση.

Τι ρόλο έπαιξαν όλοι αυτοί στον θάνατό της; Ποια είναι η σκιά που κρύβεται ανάμεσά τους και είναι δύσκολο να έρθει στο φως; Υπήρξαν κι άλλα παρόμοια περιστατικά στην παραλιακή που δεν οδήγησαν όμως σε καταγγελία;

Κι ενώ το ρολόι μετράει αντίστροφα για την υπόθεση, ο Σκαραβαίος που εξακολουθεί να δοκιμάζεται στα προσωπικά του, καθώς κι ένα ατύχημα που αναστατώνει τη Μαργαρίτα οδηγούν τους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας σε αυτό που αρνούνται να κοιτάξουν. Τον φόβο και το δικό τους τραύμα.

 Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *