Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει για το The Voice: “Η κυρία Βίσση και η Πάολα είναι σπουδαίες, το έχουν αποδείξει”

team
team
THE MASKED SINGER

Μετά το σύντομο ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να εμφανιστεί στο πάρτι ένωσης του Survivor, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με τον επικείμενο κύκλο του The Voice αλλά και τη φετινή Eurovision.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, σχετικά με την εμφάνισή του στο Survivor δήλωσε πως “Ήταν ωραίο που ξαναπήγα, θυμήθηκα εκείνη την εμπειρία και χάρηκα που είδα κάποιους συνεργάτες από το παρελθόν. Είχαν πολλή χαρά τα παιδιά και πολλή ενέργεια” και αποκάλυψε μάλιστα ότι “τραγούδησε και ο Γιώργος (σ.σ. Λιανός) και τα παιδιά. Θα τα δείτε σύντομα, δεν θέλω να πω περισσότερα”.

Επιπλέον, ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε στην πιθανότητα να βρίσκονται στη θέση των coaches του The Voice η Άννα Βίσση και η Πάολα, μαζί με τον ίδιο: “Το Voice είναι κομμάτι της ζωής μου, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση. Έχω συνδεθεί πολλοί και με τους ανθρώπους της παραγωγής, με τους οποίους έχουμε μεγάλη αγάπη, αλλά και το παιχνίδι ως παιχνίδι” είπε αρχικά και όταν οι δημοσιογράφοι του διαμήνυσαν τα πιθανά ονόματα που θα βρεθούν στην επιτροπή, σχολίασε: “Τι εννοείτε “δυνατά ονόματα”; Εμένα περιμένετε να σας πω αν είναι δυνατά ονόματα; Και η κυρία Βίσση και η Πάολα είναι σπουδαίες, το έχουν αποδείξει”.

Όσον αφορά τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision ο Σάκης Ρουβάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μαρίνα Σάττι, ενώ αποκάλυψε ότι δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση για να εμφανιστεί στο διαγωνισμό, οπως στην Έλενα Παπαρίζου και την Ελένη Φουρέιρα.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *