Ο ρόλος – κλειδί του Γιάννη Λάτσιου στο OPEN και η σχέση με τη Μασούρου. Eρχεται μαχαίρι σε πρόσωπα και εκπομπές;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
OPEN

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στο OPEN βλέποντας το κανάλι να βυθίζεται μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο στους πίνακες τηλεθέασης της ΑGB με την ΕΡΤ1 να καταλαμβάνει εδώ και δυο εβδομάδες περίπου την 6η θέση και το OPEN την 7η και μάλιστα με δυο ποσοστιαίες μονάδες διαφορά.

Στο πλαίσιο μάλιστα αυτό προχώρησαν και στην μεταγραφή της Χρύσας Μασούρου από την ΕΡΤ η οποία από την Δευτέρα ανέλαβε και επίσημα Διευθύντρια Προγράμματος. Μάλιστα, ακόμα και η ανακοίνωση αναφέρει ότι το νέο στέλεχος του καναλιού της Παιανίας πρόκειται να προβεί όχι μόνο στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του προγράμματος αλλά και στον επανασχεδιασμό του με ότι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό για προγράμματα που βρίσκονται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα.

Ωστόσο, η Χρύσα Μασούρου δεν έρχεται μόνη της στο OPEN αλλά με ένα πρόσωπο με το οποίο έχει συνδεθεί επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια στον ΑΝΤ1 με εξαίρεση την περίοδο της ΕΡΤ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος συζητά για να αναλάβει τη θέση του Προέδρου του ΔΣ του καναλιού που μέχρι πρότινος κατείχε η Λουτμίλα Μποροντίνα. Μάλιστα, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα θεωρείται βέβαιο ότι ο Γιάννης Λάτσιος σίγουρα δεν θα παραμείνει μόνο στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά θα έχει λόγο και στο πρόγραμμα, βοηθώντας την Χρύσα Μασούρου με την εμπειρία του και τις γνώσεις του. Εδώ είχε άποψη και έπαιρνε αποφάσεις η Μποροντίνα που δεν έχει και καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα, ο Γιάννης Λάτσιος δεν θα το κάνει. Ωστόσο, το εν λόγω τέχνασμα ώστε το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 να μην έχει την φθορά του προγράμματος κρίνεται εξόχως έξυπνο έως και σατανικό θα τολμήσω να πω για να μην διακινδυνεύσει για ακόμη μια φορά ο ίδιος την καριέρα και τη φήμη του.

- Advertisement -

Πότε θα γίνουν οι αλλαγές στο πρόγραμμα; 

Πάντως, οι όποιες αλλαγές πρόκειται να γίνουν από τη νέα χρονιά, πράγμα που σημαίνει από Ιανουάριο και μετά με τις καμπάνες να έχουν αρχίσει να ηχούν πολύ δυνατά ήδη για πρόσωπα και εκπομπές που δεν περνούν τις εξετάσεις και σίγουρα τα ποσοστά τηλεθέασης δεν κρίνονται ικανοποιητικά και σίγουρα δεν είναι λίγες. Ωστόσο, πέρα από τα πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης αλλά και την υποβάθμιση του καναλιού και στους πίνακες τηλεθέασης, η Χρύσα Μασούρου έχει να επανενώσει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία που το τελευταίο διάστημα έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο να πρωτοστατεί και να ρίχνει το φταίξιμο για την πορεία του κεντρικού δελτίου πού αλλού πέρα από το lead in και στις κακές επιλογές του προγράμματος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *