Ο Πρώτος από Εμάς – Τι θα δούμε στα επεισόδια 17/4 & 18/4!

team
team

«Ο Πρώτος από Εμάς» έρχεται την Τετάρτη 17 Απριλίου και την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 22:30 στον ΑΝΤ1, με 2 νέα επεισόδια γεμάτα συγκίνηση, αλλά και χιούμορ!

Τι θα δούμε:

Τετάρτη 17 Απριλίου:

O Άλκης είναι σοκαρισμένος από το νέο που του είπε ο Στέφανος.

- Advertisement -

Ο Άλκης έχει ετεροθαλή αδερφή και το γεγονός πως το μαθαίνει τώρα τον βγάζει εκτός εαυτού.

Η Σοφία ετοιμάζεται να κλείσει μία μεγάλη συμφωνία με τα «ΣΑΚΗΣ ΜΑΡΚΕΤ», όταν ο Κοσμάς μπαίνει στη μέση της συζήτησης που κάνει η Σοφία με τον ίδιο τον Σάκη και ανακατεύεται με τη διαπραγμάτευση.

Ο Αλέξης προσπαθεί να δημιουργήσει τύψεις στον Φίλιππο, που του φέρθηκε άσχημα, και τον προκαλεί να του γνωρίσει τον Λεωνίδα. Ο Λεωνίδας και ο Αλέξης συναντιούνται τελικά στο σπίτι του Νικόλα και μία κόντρα ξεκινά.

Η Κάτια υποδέχεται τον Έβαν στο σπίτι του Άλκη και αποφασίζουν να μαγειρέψουν και να φάνε μαζί. Ο Άλκης και η Έλσα τους βρίσκουν στο σπίτι και η συνέχεια δεν θα είναι καλή.

Πέμπτη 18 Απριλίου:

Ο Κοσμάς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πείσει τη Σοφία να μην τον διώξει από το σπίτι.

Ο Νικόλας και η Έλενα ετοιμάζονται να περάσουν τη μέρα τους με τη Μελίνα. Πολλά θα εξαρτηθούν από αυτή τη συνάντηση για την υιοθεσία της.

Η αδερφή του Άλκη, η Αλίκη, απογοητεύεται από τον Στέφανο και τη στάση του. Ο Άλκης είναι στεναχωρημένος, γιατί δεν ξέρει αν έχει χρόνο να γνωρίσει την ετεροθαλή αδερφή του.

Επίσης, είναι θυμωμένος με τον Στέφανο και τη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πάνω στην Κάτια. Όλη αυτή η συναισθηματική φόρτιση θα του κοστίσει, μέχρι που θα χάσει κάτι πολύ σημαντικό.

Για πρώτη φορά αισθάνεται τρόμο απέναντι στην αρρώστια και το τέλος που βλέπει ότι πλησιάζει.

 Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *