Ο “Πρίγκιπας” του Open έφερε ανακατατάξεις στην prime time;

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ανακατεύεται ξανά η τράπουλα, αφού ένας νέος παίκτης μπήκε στην τηλεοπτική αρένα. Αναφερόμαστε στο Open, που ήρθε με… φόρα για να ταράξει τα νερά. Ωστόσο, πως τα πήγε στην prime time ζώνη με τις δύο πρώτες ελληνικές σειρές;

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα νούμερα τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό 18-54, η πίτα μοιράστηκε για τα καλά με τον ALPHA και τον ΣΚΑΙ να ‘ναι οι κερδισμένοι. Συγκεκριμένα, η κωμική σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” σημείωσε 20,3%, “Η επιστροφή” 14,4%, το “Κάνε γονείς να δεις καλό” ενώ το “The Voice” 24,8%! Όσο για τη καθημερινή σειρά του Open “Ο πρίγκιπας της φωτιάς”, που άρχισε με διπλό επεισόδιο; Σημείωσε 7,3%!

Στη συνέχεια, ο ALPHA έριξε στη μάχη της τηλεθέασης “Το Τατουάζ”, το οποίο έκανε 23,2%, ενώ η οικογενειακή κωμωδία “Κάνε γονείς να δεις καλό” του ΑΝΤ1 6,1%. Τέλος, η τηλεοπτική επιστροφή του Πάνου Κοκκινόπουλου με το “Ου φονεύσεις” έκανε 5,2%!

Οσο για το σύνολο της τηλεθέασης, το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” σημείωσε μέρο όρο 21,4%, το “Τατουάζ” 24,1%, ενώ η “Επιστροφή” 14,8% και το “Κάνε γονείς να δεις καλό” 6%. Στον ΣΚΑΪ το “The Voice” έκανε 26,2%. Oσο για το Open, “Ο πριγκιπας της φωτιάς σημείωσε 5,5%, το και το “Ου φονεύσεις” 5%.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *