“Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Δείτε τα teasers της νέας καθημερινής σειράς του Open!

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Το epsilontv αλλάζει και πέρα από το όνομα, που μετονομάζεται σε Open, αλλάζει και το πρόγραμμα του, περιλαμβάνοντας τα πάντα: ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, σόου, παιχνίδια, ξένες ταινίες αλλά και σειρές ελληνικής παραγωγής. Μία από αυτές που βρίσκονται στα σκαριά είναι η καθημερινή κοινωνική σειρά “Ο πρίγκιπας της φωτιάς” σε σενάριο του Γιώργου Κυρίτση και σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα.

Στη συγκεκριμένη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Πέγκυ Σταθακοπούλου, Θέμης Πάνου, Κώστας Αρζόγλου, Βαγγέλης Γερμανός, Μάξιμος Μουμούρης, Φιόνα Γεωργιάδη, Αντίνοος Αλμπάνης, Αλέκος Συσσοβίτης, Αστέριος Πελτέκης, Νάνσυ Μπούκλη, Ελεάννα Στραβοδήμου, Κώστας Φαλελάκης και η Υρώ Λούπη.

Συνηθισμένοι άνθρωποι σε ασυνήθιστες καταστάσεις. Καλά κρυμμένα μυστικά που όταν βγουν στο φως θα ανατρέψουν τις ζωές όλων. Η αρχή μ’ έναν φόνο, ένα σπίτι που καίγεται, 3 θύματα και η εκδίκηση που γεννιέται από τις στάχτες. Το παραμύθι που δεν πρόλαβε να τελειώσει η ηρωίδα θα φτάσει στο τέλος και ο πρίγκιπας θα τη σώσει από τη φωτιά.

Βέβαια, πέρα και πάνω απ’ όλα ο έρωτας. Ο μεγάλος , ο απαγορευμένος, ο μπλοκαρισμένος έρωτας. Η μοίρα θα χτυπήσει αθώους, όμως οι πραγματικοί ένοχοι δε γνωρίζουν ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, εκτός από την αλήθεια. Και η αλήθεια θα γκρεμίσει ζωές, καριέρες και πλούτη ανθρώπων που τα στήριξαν σε ψέματα και φόνους. Μια φορά λοιπόν και έναν καιρό….

- Advertisement -

Τις τελευταίες ώρες, το Open, έχει βγάλει στον αέρα τα teaser της σειράς, που δίνουν μία “γεύση” για όσα θα δούμε:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *