Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δε μπορείς να μιλάς στους δημοσιογράφους μόνο όταν…»

team
team

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Breakfast @star» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στον Πάνο Μουζουράκη.

«Από τη μία σέβομαι τους ανθρώπους που θέλουν τα Μέσα μακριά από την προσωπική τους ζωή, από την άλλη δε συμφωνούσα πάντα μαζί τους. Πρέπει κάποια στιγμή να το μάθουν και οι Έλληνες stars – γιατί του εξωτερικού το γνωρίζουν ήδη – ότι δε μπορείς να χρησιμοποιείς τα media μόνο όταν σε βολεύει», δηλώνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Δε μπορείς να έχεις την απαίτηση να δίνεις συνέντευξη μόνο όταν έχεις βγάλει έναν καινούργιο δίσκο. Τα Μέσα βαριούνται να σε ρωτήσουν μόνο για αυτό, τι να έχει πια τόσο ενδιαφέρον αυτός ο νέος δίσκος; Το ίδιο ισχύει και για μία πρεμιέρα», συμπληρώνει.

«Από τη μία τον καταλαβαίνω σε προσωπικό επίπεδο, από την άλλη το θεωρώ υπερβολή. Εμένα με ενοχλεί η υποκρισία σε όλα τα επίπεδα», τονίζει κλείνοντας το θέμα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

- Advertisement -

Όσον αφορά τη στενή του φίλη και συνεργάτιδα, Ιωάννα Μαλέσκου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρει:

«Η Ιωάννα έχει κριθεί υπερβολικά και για λόγους που δεν ίσχυαν. Η ίδια το χειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσε, γι’ αυτό και την εκτίμησα και γίναμε φίλοι. Είναι χαζομαμά, δεν ξέρω εάν θέλουν να βαφτίσω το παιδί τους. Ήμουν κουμπάρος-μάρτυρας στον γάμο τους».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *