Ο Νίκος Μουτσινάς στο epsilontv- Τι εκπομπή θα παρουσιάσει;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των τηλεθεατών και έχει κάνει τη «θητεία» του, σχεδόν, σε όλα τα κανάλια. Τον τελευταίο χρόνο ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1 όπου «χτύπησε» σε διπλό ταμπλό: πρωταγωνίστησε στη κωμική σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» που κέρδισε θετικές κριτικές και παρουσίασε με τη καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια το «Sunday live show» το οποίο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης.

Αν και το συμβόλαιο του ηθοποιού – παρουσιαστή με το κανάλι είχε ισχύ 1+1 χρόνο αλλά λόγω ότι καθυστερούσαν από το κανάλι να του πουν πως θα συνεχίσουν την συνεργασία τους ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο κοινή συναινέσει. Όπως και έγινε. Όλο αυτό το διάστημα, όμως, ο ίδιος είχε φροντίσει να κάνει τις επαφές του με τα άλλα κανάλια…

Εν τέλει, ο Τζώνη Καλημέρης και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ήταν αυτοί που κατάφεραν να δώσουν τα χέρια με τον Νίκο Μουτσινά και με την έναρξη της νέας σεζόν να τον βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του epsilontv. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να αναλαμβάνει μια καθημερινή εκπομπή η οποία θα προβάλλεται στη μεσημεριανή ή την απογευματινή ζώνη.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *