Ο Νικόλας Ράπτης απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η εκπομπή στον ΑΝΤ1. Τι είπε;

team
team

Στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” μίλησε ο Νικόλας Ράπτης. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός τοποθετήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η εκπομπή “Flashback ANT1”. Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Νικόλας Ράπτης και η Μαρία Ηλιάκη χαρακτηρίστηκε “πρόχειρο”

Αναλυτικότερα, ο Νικόλας Ράπτης είπε: “Να πάτε να βρείτε τον φροντιστή και αυτόν που ασχολείται με τα πλατό για να τον ρωτήσετε πώς του φαίνεται η άποψη της Κατερίνας. Δεν είναι θέμα δικό μου. Σε μια εκπομπή τηλεοπτική δεν έχεις λόγο για το πλατό, τα φώτα και όλα αυτά και ο καθένας έχει την γνώμη του. Δηλαδή μπορεί να μην άρεσε στην Κατερίνα αλλά εσύ να μου έλεγες “πω πω Νίκο, τι ωραίο που ήταν το πλατό και τι ωραία φώτα”. Εγώ προσωπικά δεν μπαίνω σε μια διαδικασία να ασχοληθώ με τα φώτα αν κάτι θεματικά μου αρέσει.

Από τη στιγμή που ήμασταν καλά με την θεματολογία της εκπομπής και νιώθουμε εμείς καλά, εμένα σταματάει εκεί η σκέψη μου. Δεν με στεναχωρούν τέτοιου είδους σχόλια. Γιατί να με στεναχωρούν; Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι όλα δεκτά”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *