Ο Μικρούτσικος παραμένει στην TV. Με ποιον θα συνεργαστεί και ποιο σόου θα παρουσιάσει

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν να μην πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση! Απαξ και το πήρε απόφαση να γυρίσει στα τηλεοπτικά πράγματα φαίνεται πως ήρθε για να μείνει σε αυτά. Η αρχή έγινε με τον ΣΚΑΪ και το Big Brother αλλά όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του Νίκου Κοκλώνη, Χάρης Λεμπιδάκης θα υπάρξει και συνέχεια καθώς ο γνωστός παρουσιαστής ανήκει πλέον στο δυναμικό της Barking Well Media, της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, όπως άλλωστε αποκάλυψε μέσα από σχετική αναρτησή του στο instagram.

Το φλέρτ άλλωστε υπήρχε από καιρό όταν ο Νίκος Κοκλώνης προσπαθούσε να τον πείσει να έρθει καλεσμένος στο J2US και τελικά τα κατάφερε όταν αυτός αποδεσμεύτηκε από τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα και καθ’ όλη τη διάρκεια του “αέρα” ο παρουσιαστής του σόου και παραγωγός προσπαθούσε να δεσμεύσει τον Μικρούτσικο αλλά δεν τα κατάφερε μέχρι σήμερα που έπεσαν και οι τελικές υπογραφές της συνεργασίας.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες της συνεργασίας ούτε καν το κόνσεπτ στο οποίο θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Νίκος Κοκλώνης είναι γεγονός ότι έχει στη διάθεσή του τα δικαιώματα του Fame Story, του μουσικού τάλεντ σόου που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πολλά πολλά χρόνια πριν στον ΑΝΤ1 και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, αν και είχε σκεφτεί να βγάλει το εν λόγω κόνσεπτ στον αέρα, δεν τα κατάφερε καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο “σπίτι” για να φιλοξενήσει τους παίκτες, καθώς αυτό του Big Brother που θέλησε κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσει – για να μην χρειαστεί να στήσει καινούριο που και εύκολο δεν είναι αλλά και κοστίζει πολλά χρήματα – είναι αυτό που θα δούμε πάλι στο House of fame του ΣΚΑΪ.

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *