O κλεισμένος Λιάγκας, οι ρήτρες, η Φαίη, τα άστρα, ο “ξενοδόχος” του OPEN και τα τριήμερα της Ελλης

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Μεγάλες είναι οι ανακατατάξεις που ετοιμάζονται τη νέα χρόνια σε δυο κανάλια. Ενα εξ αυτών είναι ο ΣΚΑΪ που ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά του. Η Τατιάνα Στεφανίδου όλα δείχνουν ότι κλείδωσε στο 3 με 5 το απόγευμα, στην ώρα που παραδοσιακά είχε τα τελευταία χρόνια σε άλλα κανάλια, ωστόσο, πλέον ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και το “Shopping Star” και το στοίχημα είναι εκ νέου μεγάλο. Η μετακίνησή της πάντως σημαίνει ότι το σενάριο του πρωινού infotainment είναι πιο κοντά από ποτέ, με τον Γιώργο Λιάγκα να βρίσκεται ουσιαστικά ένα βήμα πριν τις υπογραφές – μην σας πω ότι μπορεί να έχει υπογράψει κιόλας – ωστόσο οι επίσημες ανακοινώσεις θα αργήσουν πολύ να έρθουν λόγω ρήτρας στο συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, το οποίο και λήγει στις 30 Ιουνίου. Ωστόσο, η ώρα δεν θα είναι τελικά το 10 με 1, όπως αρχικά είχαμε πει γιατί ο Γιώργος δεν ήθελε να βρεθεί απέναντι στην πρώην σύζυγό του, αλλά το 12 με 2, ενώ από τις 10 μέχρι τις 12 παραμένουν οι “Αταίριαστοι” στον αέρα, η οποία και φέτος σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Παράλληλα, θα του ανατεθεί και ένα ακόμα πρότζεκτ το οποίο δεν είναι άλλο από το “Guess my age” πράγμα που σημαίνει ότι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα βρίσκεται καθημερινά τρεις ώρες στον αέρα με δυο διαφορετικές εκπομπές σε μια προσπάθεια προφανώς να αναπληρώσει το χαμένο φετινό χρόνο; 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

PING Σε ρήτρα με τον ALPHA οφείλεται το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις για τις “8 λέξεις” του Ανδρέα Γεωργίου. Αν και το τρίδυμο της επιτυχίας – Γεωργίου, Κούλλης, Δημητρίου – έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν στα τέλη Ιουνίου οπότε και ολοκληρώνεται και αυτό το συμβόλαιο. PONG Όπως είναι ηλίου φαεινότερον ο Ατζούν όχι μόνο είναι παγωμένος από τον ΣΚΑΪ αλλά μην σας πω ότι είναι ήδη κομμένος αλλά δεν το ξέρει ο ίδιος. Κι αυτό γιατί πέρα από τις παραπάνω κινήσεις , στο κανάλι του Νέου Φαλήρου βρίσκονται στα σκαριά ενός τάλεντ σόου που θα προφανώς και θα αντικαταστήσει το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και το “The Voice”. Οι πληροφορίες μου λένε ότι για την παρουσίαση αναζητούν stand up comedian ενώ για την κριτική επιτροπή θέλουν έναν παρουσιαστή, δυο τραγουδιστές και έναν ηθοποιό.

- Advertisement -

PING Κι από την ψυχαγωγία του ΣΚΑΪ πάμε για λίγο στην ενημέρωση. Η Νίκη Λυπεράκη φεύγει, ο Νίκος Στραβελάκης σώζεται και όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στα δελτία ειδήσεων μπροστά από τις κάμερες. Αν έχεις τύχη τελικά…

PONG Σε μια κλωστή κρέμονται οι σχέσεις της Λίτσας Πατέρα με τη Φαίη Σκορδά. Η γνωστή αστρολόγος, η οποία έχει μείνει βράχος στην πρωινή ζώνη του σταθμού όσες εκπομπές ή παρουσιάστριες κι αν πέρασαν, φαίνεται πως δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με την παρουσιάστρια του “Πρωινού”. Η αιτία δεν είναι μια: κάτι ένα μήνυμα που κατά λάθος έλαβε, κάτι τα ζώδια που φέτος άλλαξαν ώρα προβολής γιατί όπςω της είπαν δεν απέδιδαν από πλευράς ποσοστών και δεν θέλει και πολύ για να διαταρχθούν οι σχέσεις των συνεργατών. Μάλιστα, πληροφορίες μου αναφέρουν ότι έγινε μια πρώτη κρούση από την παρουσιάτρια στην Αση Μπήλιου του STAR αλλά εκείνη από την πλευρά της αρνήθηκε ευγενικά. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ένας από τους λόγους που είναι στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είναι η εκπομπή της “Stars System”, κάτι που στον ΑΝΤ1 δεν της έδιναν. Σε γενικές πάντως γραμμές η Φαίη μπορεί να ανανέωσε με το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά δεν λείπουν οι γκρίνιες από συνεργάτες και μάλιστα χρόνων, οι διαφωνίες, οι αντιπαλότητες και ενίοτε οι μάχες και οι ενδοκαναλικοί πόλεμοι… για μια χούφτα πλάνα.

PING Και θα κλείσω αυτή τη στήλη με το OPEN όπου ο αναβρασμός είναι μεγάλος το τελευταίο διάστημα. Μπορεί η σεζόν να πλησιάζει στο τέλος της, μπορεί να σχεδιάζονται πράγματα για του χρόνου, αλλά μάλλον κάποιοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο… που εν προκειμένω αυτό ισχύει και μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Ο “ξενοδόχος” λοιπόν δεν υπογράφει το μπάτζετ για το νέο πρόγραμμα, η τρύπα ξεχειλώνει και οι απλήρωτες παραγωγές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Κάποιοι ετοιμάζονται αν δουν την πόρτα της εξόδου… Η μόνη που συνεχίζει να κάνει ζωάρα είναι η Ελλη Στάη. Τι κι αν το δελτίο συνεχίζει να βουλιάζει, εκείνη δεν χαραμίζει με τίποτα τα τριήμερα που της δίνει ο σταθμός κάθε Παρασκευή και ενίοτε Δευτέρα κι αυτό επειδή τις Πέμπτες λόγω του “Open Mind” γράφει διπλοβάρδιες.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *