Ο Κανάκης επιστρέφει! Ολες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας – βόμβα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
κανακης

Τον πολιόρκησαν πολλοί -μην σας πω όλοι – εκτός φυσικά από τον ΑΝΤ1 που τον έχασε – αλλά ένας είναι τελικά ο τυχερός που θα καταβάλλει πολλά μηδενικά για να τον αποκτήσει αυτόν και την παρέα του! 

Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη που μετά από πολλά ραντεβού, προτάσεις και ταξίδια των ενδιαφερομένων στη Θεσσαλονίκη έκλεισε με τον ΣΚΑΪ (Τρεις μνηστήρες για τον Κανάκη. Αυτή την εβδομάδα η τελική του απόφαση). Αλλωστε, όπως σας είχα ξαναγράψει, το κανάλι του Νέου Φαλήρου, ονειρευόταν πολλά χρόνια τη συνεργασία αυτή και οι “Ράδιο Αρβύλα” είχαν πολλάκις δεχτεί πρόταση από τον Σταμάτη Μαλέλη να μεταγραφούν στο κανάλι από την περίοδο μάλιστα που ήταν ακόμα στον ΑΝΤ1.

Αν και έγιναν πολλά ραντεβού με όλα τα κανάλια, με τα στελέχη τους να ανεβαίνουν συχνά πυκνά στη συμπρωτεύουσα, τελικά ο Θεσσαλονικιός πήρε την απόφαση να δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ. Ολα τα διαδικαστικά έγιναν σε χρόνο ρεκόρ. Μέσα σε δυο μέρες είχαν τελειώσει όλα και μάλιστα απόψε το βράδυ ο ΣΚΑΪ πέρα από το τρέιλερ που θα βγει στον αέρα με το τέλος του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, λέγεται ότι θα έρθει από το κανάλι και μια λακωνική ανακοίνωση που θα επιβεβαιώνει και το ξεκίνημα της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ενδώσει ο Αντώνης Κανάκης στο pressing του ΣΚΑΪ ήταν η μεταφορά στο κανάλι όχι μόνο των “Ράδιο Αρβύλα” αλλά και της έτερης εκπομπής “Βινύλιο”, την οποία ο παρουσιαστής επιθυμούσε διακαώς να συνεχίσει παρά το γεγονός ότι το κοινό στον ΑΝΤ1 δεν έδειξε να ανταποκρίνεται πρόταση αυτή.  Οσο για το πότε πρόκειται να δούμε την παρέα από τη Θεσσαλονίκη στον αέρα, αυτό θα συμβεί σίγουρα με τη νέα χρονιά αλλά όχι τόσο σύντομα όσο λεγόταν αρχικά, δηλαδή από Ιανουάριο. Οι φανατικοί της εκπομπής θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα…  

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *