“Ο Ήρωας μέσα μας”: Ένα Φεστιβάλ για ιερό σκοπό

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό Φεστιβάλ διοργανώνεται στον Κεραμεικό από τις 5 έως και τις 7 Απριλίου για ιερό σκοπό με τίτλο “Ο Ήρωας μέσα μας”. Ο ήρωας σε αυτήν την ιστορία είναι η Βέρα Αναστασάκου, η οποία από το 2013 δίνει τη δική της μάχη με θάρρος, στωικότητα, αισιοδοξία και ελπίδα απέναντι στον καρκίνο. Πρόσφατα οι γιατροί της σύστησαν μια νέα θεραπεία η οποία ονομάζεται (cyberknife) και πραγματοποιείται αποκλειστικά σε ιδιωτικά θεραπευτήρια. Το κόστος αυτής της θεραπείας ανέρχεται στο ποσό των 3.300€, ένα  σεβαστό ποσό στις μέρες μας. Οι φίλοι της ενώθηκαν και αποφάσισαν να διοργανώσουν αυτό το τριήμερο φεστιβάλ που αποτελεί μία γιορτή για τη ζωή με απώτερο στόχο τη συγκέντρωση των χρημάτων για τη θεραπεία της Βέρας αποδεικνύοντας έμπρακτα πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με ψυχή και πολλή αγάπη μέσα τους.

Η ίδια μάλιστα,εμφανώς συγκινημένη από όλη την προσπάθεια αλλά πάντα χαμογελαστή γεμάτη  αισιοδοξία, επέλεξε μέσα από το βίντεο που ανέβασε στο Youtube να προσκαλέσει τον κόσμο στο φεστιβάλ εξηγώντας την ιστορία της από το 2013 μέχρι και σήμερα.

Φωτογράφοι, Ζωγράφοι, Ηθοποιοί, Μουσικοί, Εικαστικοί, Επιστήμονες, Μαγείρισσες, Χειροτέχνες, Οργανωτικά Μυαλά, Ρεφλεξολόγοι, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Performers, Χορευτές, Γυμναστές, Κουκλοπαίχτες, Σκηνοθέτες, Βιβλιόφιλοι, Ομάδες, και Συλλογικότητες θα παρουσιάσουν μία σειρά έργων και δρώμενων σε ένα πολύ-φεστιβάλ για όλα τα ενδιαφέροντα και για έναν πραγματικά ανθρώπινο σκοπό.

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή στις δραστηριότητες του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη και θα υπάρχει προαιρετική δυνατότητα υποστήριξης της θεραπείας της Βέρας Αναστασάκου.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *