Ο Γιώργος Λιάγκας για τις φωτογραφίες της 12χρονης: «Είπα κάτι χθες και παρεξηγήθηκε»

team
team

Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του την Πέμπτη, θέλησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα σχετικά με την υπόθεση με την 12χρονη στον Κολωνό. Ο παρουσιαστής, ο οποίος ανέφερε την Τετάρτη ότι έλαβε στο κινητό του στιγμιότυπα από τον βιασμό της ανήλικης από τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο, σήμερα είπε τα εξής:

«Στην υπόθεση αυτή, το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να σφαζόμαστε για το ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Μην το κάνετε αυτό, είναι λάθος. Εδώ είμαστε όλοι απέναντι σε μια βρωμερή και ρυπαρή ιστορία. Αν αρχίσουμε και σφαζόμαστε μεταξύ μας ποια εκπομπή το κάνει καλύτερα, είναι το μεγάλο λάθος, χάθηκε η υπόθεση.

Κάνω τη δουλειά αυτή, υπηρετώντας και τη δημοσιογραφία και το lifestyle περίπου 30 χρόνια. Δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ! Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία αυτή. Όμως, μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ, τι να κάνουμε τώρα;

Είπα κάτι χθες και παρεξηγήθηκε έτσι όπως το είπα και οφείλω να το πω. Τη μικρή την έχω δει και σας έχω περιγράψει ότι είναι αγγελούδι. Ένα κοριτσάκι 11-12 χρονών, ένας μίσχος. Την έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό στο παρελθόν. Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση όλα αυτά που αποτελούν, αυτά που καταγγέλλονται, τις πράξεις. Όμως, μου έρχεται ρεπορτάζ.

- Advertisement -

Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Ήταν στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Να το ξεκαθαρίσω», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *