Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε live γκάλοπ για τα block του Ουγγαρέζου: «Σιχαίνεται έξι, μόνο από αυτήν εδώ την εκπομπή»

team
team

«Τι έκανε ο φίλος μου Δημήτρης Ουγγαρέζος; Παλαιόφιλος», παρατήρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, λίγο πριν τη μετάδοση των δηλώσεων του Ουγγαρέζου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μεταξύ άλλων, είπε για τα block στο Instagram: «Όποιος τον έχω κάνει block ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί τον έχω κάνει. Πιστέψτε με, είναι ελάχιστοι αυτοί που έχω μπλοκάρει, είναι τρεις».

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας γελώντας, άρχισε να κάνει γκάλοπ εντός της εκπομπής για να βρει πόσα άτομα έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Εδώ μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι! Άρα σιχαίνεται έξι μόνο από αυτήν εδώ την εκπομπή», είπε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τα εξής: «Εγώ πάντως, ό,τι και να μου λέτε, block ξε-block, τον αγαπώ, είναι κομμάτι της ζωής μου μεγάλο, έχουμε κάνει πολύ παρέα στο παρελθόν κι επειδή όταν μεγαλώνεις και αφήνεις το πρόβλημα πίσω κοιτάς πάντα τα θετικά, θυμάμαι μόνο τα θετικά, τις πλάκες και τις ωραίες διακοπές που έχουμε κάνει με τον Δημήτρη και μόνο καλά αισθήματα έχω γι’ αυτόν».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *