Δυο στα δυο για την Αντζελα Δημητρίου! Η ανακοίνωση του Γιαννιά για το Fix!

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Ύστερα από αρκετές αναβολές το νυχτερινό σχήμα με τους Γιώργο Γιαννιά, Άτζελα Δημητρίου, Χρήστο Χολίδη και Ειρήνη Παπαδοπούλου διαλύεται πριν καν ξεκινήσει όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Γιαννιάς μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook. Ωστόσο η Άτζελα Δημητρίου σε δηλώσεις της ανέφερε πως η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί την επόμενη εβδομάδα ωστόσο όπως φαίνεται κάτι άλλαξε για ακόμη μια φορά για την τραγουδίστρια αφού φέτος είναι η δεύτερη συνεργασία της που ακυρώνεται (Το 4711 αδειάζει την Αντζελα Δημητρίου στη διαμάχη με Τσαλίκη). Μάλιστα υπάρχουν φήμες για χαστούκι της Άντζελας στον Χολίδη ενώ άλλες φημές έλεγαν ότι δεν υπήρχαν κρατήσεις καθώς έχουν μαζευτεί πολλά σχήματα αυτήν την περίοδο στη συμπρωτεύουσα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιά στην δημοσίευση του αναφέρει χαρακτηριστικά:

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ
1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους.

2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.

- Advertisement -

3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.

_____________________
Γιώργος Γιαννιάς

Δείτε την δημοσίευση:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *