Ο Γιάννης Μπέζος για το #metoo στο θέατρο και το επεισόδιο με την Δήμητρα Παπαδήμα

team
team

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day.

Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που έχει προκύψει μετά την σοβαρή καταγγελία της Ζέτας Δούκα, η οποία ουσιαστικά ανοιξε τον ασκό του Αιόλου για μία σειρά από τοποθετήσεις γνωστών ηθοποιών για περιστατικά βίας στο πρόσωπό τους.

Ο κ. Μπέζος τόνισε πως όλο αυτό δεν θα πρέπει να γίνει για χάρη κουτσομπολιού, ενώ υπογράμμισε πόσο σημαντική ήταν η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για να ανοίξουν στόματα και σε άλλους χώρους.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλο, τα μέτρα προστασίας στην εκπομπή στην εποχή του κορωνοϊού και για το θέμα που έχει προκύψει για τις αμοιβές που αξιώνουν οι τραγουδιστές για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους σε ανάλογου ύφους εκπομπές.

- Advertisement -

Τέλος, ξεκαθάρισε το θέμα που προέκυψε σε ζωνταν΄σύνδεσή στο Mega με την Δήμητρα Παπαδήμα, που έκανε εντύπωση, και εκείνος υποστήριξε πως η συνάδελφός του ίσως να μην ήθελε να είναι μαζί, από τη στιγμή που δεν είχε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο.

Δηλώνει, ωστόσο, πως μπορεί ο καθένας να τον κατηγορήσει για οτιδήποτε στα 40 χρόνια που είναι στο χώρο, αλλά ουδέποτε υπήρξε βίαιος!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *