O Frank Apostolopoulos πρώτη φορά στην Ελλάδα για την Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος

-

- Advertisement -

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το μοναδικό event με τίτλο “The Collections Forever” που διοργάνωσε η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος, στο χώρο τέχνης ΡΟΜΑΝΤΣΟ, με επίσημο προσκεκλημένο τον διεθνή hairstylist Frank Apostolopoulos, ο οποίος επισκέφθηκε πρώτη φορά την Ελλάδα ειδικά για αυτό τον σκοπό! O Frank Apostolopoulos έχει διακριθεί για πέντε συναπτά έτη με τον τίτλο του «Ηairstylist of the year» σε ολόκληρη την Αυστραλία.

Στόχος του show ήταν η συνεργασία του Frank Apostolopoulos μέσα από ένα διήμερο workshop, με τους σπουδαστές της Σχολής Κομμωτικής Διαμαντόπουλος, προκειμένου να παρουσιάσουν στο κοινό δημιουργίες, εμπνευσμένες από διεθνείς πασαρέλες και show, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την υπεροχή που έχει η Σχολή Κομμωτικής ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ στο εκπαιδευτικό της σύστημα και την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στην κατάκτηση της βαθιάς γνώσης της κομμωτικής τέχνης!

Ben Russel (hairstylist), Frank Apostolopoulos (hairstylist)

Στο κλειστό αυτό show παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι του χώρου της Κομμωτικής, καταξιωμένοι επαγγελματίες, επιχειρηματίες και τα ανώτατα διοικητικά στελέχη των μεγαλύτερων εταιριών, αγκαλιάζοντας με ενθουσιασμό αυτή την πρωτοβουλία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας, κου Βασίλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος ήταν και ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης.

Βασίλης Διαμαντόπουλος

«Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος εδώ και 30 χρόνια σχεδόν βασίζεται στο τρίπτυχο της γνώσης, της σκέψης και τέχνης. Στην ακαδημία μας εφαρμόζουμε ένα υβριδικό σύστημα διδασκαλίας, βάσει του οποίου ο σπουδαστής εκπαιδεύεται στις κλασικές και διαχρονικές τεχνικές, ωστόσο τα ερεθίσματα και η εμπειρία που αποκτά κατά τη διάρκεια φοίτησης, τον εξελίσσουν σε έναν ολοκληρωμένο και σύγχρονο κομμωτή. Γι’ αυτό άλλωστε πολλοί από τους σπουδαστές μας σήμερα είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατακτώντας σπουδαίες θέσεις και τίτλους διάκρισης.» σχολίασε ο κος Βασίλης Διαμαντόπουλος κατά την εισαγωγή του.

«Eίμαι απίστευτα ενθουσιασμένος και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να βρίσκομαι στην Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος! Μοιράστηκα με όλους τους σπουδαστές το πάθος και το όραμα μου για την κομμωτική τέχνη και πραγματικά είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος με το επίπεδο κομμωτικής στην Ελλάδα!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Frank Apostolopoulos 5X Hairstylist of the Year στην Αυστραλία.

Μηνάς Τσουρακάκης (Κομμωτής), Βαγγέλης Χατζής (Κομμωτήριο Vangelis Hatzis), Κωνσταντίνος Σκορίλας (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Wella)

Μετά την παρουσίαση της collection της Σχολής Κομμωτικής Διαμαντόπουλος ακολούθησε cocktail party σε κλίμα ενθουσιασμού τόσο από τις ομάδες των σπουδαστών που συμμετείχαν, όσο και από όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους οι οποίοι αναμένουν με ανυπομονησία την επόμενη collection, όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Ποιος είχε ραντεβού για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μεγάλες είναι οι αλλαγές που θα υπάρξουν στη σύνθεση της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Ήδη έχουν προκύψει κάποια ονόματα...

Το OPEN ξαφνικά στηρίζει και διαψεύδει για Λυμπεράκη, αλλά…

Εντονη είναι η δυσαρέσκεια και η ανησυχία του OPEN αναφορικά με το PING PONG της προηγούμενης εβδομάδας και πλήθος...

Εκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα & Χαρδαλιά στις 6

Μετά από δύο και πλέον μήνες, οπότε και σταμάτησε η καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον Σωτήρη Τσιόδρα...

Τέλος από το δελτίο λόγω χαμηλών ποσοστών!

Παρελθόν αποτελεί από το μεσημεριανό δελτίο του STAR μετά από δυο χρόνια η Ελένη Τσαγκά. Η δημοσιογράφος που δεν...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς