Από αλλού το περιμέναμε από αλλού μας ήρθε… Οι ανατροπές στα τηλεοπτικά δρώμενα διαδέχονται η μία την άλλη κι ακόμα να σκεφτείτε δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν.

Μια τέτοια ανατροπή ήταν η επιστροφή του Φώτη Σεργουλόπουλου στην τηλεόραση από την ερχόμενη σεζόν. Όπως άλλωστε έγραψε η Αφοροδίτη Γραμμέλη στο “Πρώτο θέμα”, ο παρουσιαστής έχει δώσει τα χέρια με τον ALPHA για να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μετά από αρκετές συναντήσεις το τελευταίο διάστημα ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση, από την οποία απείχε τα τελευταία χρόνια, και να αναλάβει το νέο μαγκαζίνο του καναλιού που θα προβάλλεται Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00-17:00, ζώνη πο τη φετινή σεζόν ανέλαβε η Ελένη Τσολάκη. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί ούτε η μορφή ούτε και το περιεχόμενο του νέου εγχειρήματος, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα κενό που προβλημάτιζε έντονα τα στελέχη του καναλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη ανάμεσα στις δυο πλευρές, ούτε έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες της συνεργασίας, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του σταθμού παρά το γεγονός ότι δέχθηκε μαρκάρισμα και από τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, το οποίο τελικά ανατέθηκε στον Γιώργο Λιάγκα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία του Σεργουλόπουλου με τον ALPHA.