Στον απόηχο της πρεμιέρας της ταινίας της Μιμής Ντενίση

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Στις κινηματογραφικές αίθουσες και στη διάθεση πλέον του κοινού βρίσκεται η πολυαναμενόμενη ταινία της Μιμής Ντενίση Σμύρνη μου αγαπημένη που βασίζεται στην επιτυχημένη ομότιτλη θεατρική παραγωγή και αποτελεί την ακριβότερη παραγωγή από καταβολής ελληνικού κινηματογράφου. Ωστόσο, για κάποιο ανεξήγητο ίσως λόγο λίγο πριν η ταινία φτάσει να βγει στις σκοτεινές αίθουσες έγιναν λάθη στην προώθησή της και παραλείψεις που προφανώς και δεν ταιριάζουν σε καμία περίπτωση στο μέγεθος της παραγωγής αλλά και στο αποτύπωμα που θέλει αυτή να αφήσει στο εγχώριο αλλά και διεθνές κινηματογραφικό στερέωμα.

Δεν μπορεί λοιπόν να διοργανώνεται μια πρεμιέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με σημαντικές ελλείψεις στη λίστα των προσκεκλημένων, με παράπονα και αστοχίες στο sitting και ειδικά όταν την παραγωγή υπογράφει μια συνεχώς ανερχόμενη εταιρεία παραγωγής όπως ειναι η Tanweer η οποία έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Και να σκεφτείτε ότι για τις δημόσεις σχέσεις και την οργάνωση της πρεμιέρας δούλεψαν όχι μια αλλά τρεις εταιρείες οι οποίες και προφανώς χάθηκαν… στη μετάφραση την ίδια στιγμή που μερικούς μήνες πριν διοργανωθηκε η πρεμιέρα του Tζέιμς Μποντ ταυτόχρονα με όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπου ήταν καλεσμένη όλη η Αθήνα, έγινε μέσα σε δύσκολες συνθήκες πανδημίας χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και για μέρες όλα τα Μέσα μιλούσαν για την ταινία και για την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρέγκ κι όχι για το αν είχε κληθεί ο τάδε και ο δήνα.

ΥΓ Μην με ρωτήσετε πώς ήταν η ταινία. Θα την δω μαζί σας όταν με το καλό βγει στις αίθουσες! Εύχομαι να είναι αντάξια της θεατρικής παράστασης που ακόμα παίζεται.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *