Ο ανταγωνισμός δημιουργεί προβλήματα – Ποιες ειδικότητες στην τηλεόραση είναι δυσεύρετες; Τι σημαίνει για το β΄ μέρος της σεζόν;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΚΑΝΑΛΙΑ

Mπορεί η πληθώρα των εκπομπών να έχει δώσει δουλειές σε πολύ κόσμο που βίωναν τόσα χρόνια την ανεργία λόγω οικονομικής κρίσης και ειδικά στον χώρο της τηλεόρασης, που επλήγη όσο λίγοι χώροι, ωστόσο, έχει και τα αρνητικά της.

Και δεν είναι ο ανταγωνισμός που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα κανάλια και το ανθρώπινο δυναμικό που τα στελεχώνει καθώς αυτός βοηθάει τον κόσμο της τηλεόρασης να γίνει καλύτερος. Είναι το γεγονός ότι τα τόσα πολλά κανάλια – επτά τον αριθμό και μάλιστα με πλήρες πρόγραμμα σε όλες τις ζώνες – έχει δημιουργήσει έλλειψη σε διάφορες πολύ βασικές ειδικότητες. Οι πιο δυσεύρετοι είναι οι σκηνοθέτες, οι παραγωγοί των εκπομπών αλλά και οι σκηνογράφοι που στήνουν τα τηλεοπτικά πλατό, τα οποία με τη σειρά τους φιλοξενούν εκπομπές αλλά και τηλεοπτικές σειρές.

Κι αν το μεγάλο αυτό πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στο α’ μέρος της σεζόν – έστω και με καθυστερήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις όπως συνέβη με διάφορες εκπομπές όπως για παράδειγμα το Style me up που έκανε πρεμιέρα μόλις σήμερα καθώς βγαίνει από το Γαλάτσι όπως συμβαίνει και με το Just the 2Us αλλά και το Breakfast στο Star αλλά και στις Αλήθειες με την Ζήνα που λόγω αλλαγής σκηνικών η πρεμιέρα τους αναβλήθηκε για μερικές μέρες μετά, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα γίνει με το β’ μισό το οποίο έχει μπει ήδη στη διαδικασία της προετοιμασίας και για το οποίο στα στελέχη των καναλιών αναζητούν άμεσες λύσεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *