Ο ΑΝΤ1 θέλει και 3ο κύκλο για του Παγιδευμένους; – Που υπάρχει κόλλημα;

team
team

Οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 συνεχίζουν αισίως στη δεύτερη σεζόν τους με τη σειρά να έχει το δικό της φανατικό κοινό και να κρατάει το ενδιαφέρον ψηλά.

Ωστόσο ερωτηματικά υπάρχουν σχετικά με το αν θα ολοκληρωθεί τη φετινή χρονιά ή αν θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν. Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της «Καθημερινής» οι απόψεις ως τώρα διίστανται.

Η εταιρεία παραγωγής της σειράς βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τους ηθοποιούς για έναν ενδεχόμενο 3ο κύκλο. Από την πλευρά του ο ΑΝΤ1 είναι θετικός στο ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου καθώς τα νούμερα στην τηλεθέαση είναι ικανοποιητικά.

Ωστόσο τα εμπόδια στην πραγματοποίηση αυτού του σεναρίου μπαίνουν από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Με εξαίρεση τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη ο οποίος είναι επίσης θετικός, τα «όχι» αυτή τη στιγμή είναι περισσότερα από τα «ναι» από τους συντελεστές της σειράς. Ο λόγος είναι ότι και από πέρσι, στην πρώτη σεζόν, υπήρχαν ζητήματα που έχρηζαν λύσης.

- Advertisement -

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν αν οι Παγιδευμένοι θα βάλουν πλώρη και για τρίτη σεζόν. Πάντως η τούρκικη σειρά στην οποία βασίζεται το σενάριο προβλέπει και 3ο κύκλο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *