Μπορεί στο ψυχαγωγικό κομμάτι οι αποφάσεις στον ΑΝΤ1 να είναι σαν την κινούμενη άμμο, αλλά στην ενημέρωση στο κανάλι του Αμαρουσίου μάλλον φαίνονται πιο αποφασιστικοί – μέχρις πάντα αποδείξεως του εναντίου.

Πάντα σκέφτονταν να επανεκκινήσουν τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, αλλά πάντα έμπαινε σε δεύτερη μοίρα το κομμάτι αυτό. Τώρα βλέποντας τον ΣΚΑΪ αλλά και τον ALPHA να αλωνίζουν στους πίνακες τηλεθέασης της AGB, είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν κάποια από τα σχέδιά τους.

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ετσι, όπως όλα δείχνουν από αρχές Δεκεμβρίου θα βγει στον αέρα η ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Ο ένας εκ των παρουσιαστών όπως ήδη έχουμε αναφέρει (Σκέψεις για εκπομπή το Σαββατοκύριακο από τον ΑΝΤ1. Ποιοι θα την παρουσιάσουν;) θα είναι ο Νίκος Ρογκάκος, ο οποίος έχει επανειλημμένα περάσει τις εξετάσεις με αποκορύφωμα την καλοκαιρινή του εμφάνιση στο πρωινό μαζί με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Η έκπληξη ωστόσο έρχεται από το δεύτερο πρόσωπο που θα βρεθεί στην εκπομπή. Οχι, δεν θα είναι η προαναφερθείσα Μπάγια Αντωνοπούλου, όπως έχει γραφτεί, αλλά ένα πρόσωπο που έχι γράψει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση.

KAMPOYRAKIS

Αυτό δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα της απουσίας του από τα τηλεοπτικά μετά το κλείσιμο του MEGA έχει δεχθεί πολλές προτάσεις, αλλά δεν είχε ακόμα ενδώσει. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κάνει το τηλεοπτικό του comeback μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει κάπου στις αρχές Δεκεμβρίου.