Ντέπυ Γκολεμά για Μάρκο Σεφερλή: «Θεωρώ ότι είναι λίγο ανήθικο το να κάνει μία ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ για τη μεταγραφή, ενώ ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τον ΑΝΤ1»

team
team

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε η Ντέπυ Γκολεμά. Η γνωστή τηλεκριτικός σχολίασε τα πρόσωπα της επικαιρότητας και τις εξελίξεις με τις τηλεοπτικές μεταγραφές των τελευταίων ημερών.

«Άρχισαν λίγο να βαράνε τα τηλεοπτικά… όργανα και οι περισσότεροι ασχολούμαστε είτε με το τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, είτε με το τι έκανε ο Μάρκος Σεφερλής. Θεωρώ ότι είναι λίγο ανήθικο, άκομψο το να κάνει μία ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ για τη μεταγραφή (του Μάρκου Σεφερλή), ενώ ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τον ΑΝΤ1», ανέφερε αρχικά η Ντέπυ Γκολεμά.

«Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό μεσούσης της σεζόν, τόσο γρήγορα. Του πηγαίνει του Σεφερλή ο ΣΚΑΪ, γιατί το συγκεκριμένο κανάλι κινείται σε τέτοια νερά. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, αυτό δεν πρέπει να το παραγνωρίζουμε καθόλου», προσθέτει.

«Τόσο χαζοί δεν είμαστε να θεωρήσουμε τυχαία τα πράγματα. Έπρεπε κάτι να κάνει ο ΣΚΑΪ για να κοπάσει ο θόρυβος του Μουτσινά. Καταλαβαίνω την ανάγκη του Νίκου να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του όλα αυτά τα χρόνια», τονίζει η Ντέπυ Γκολεμά.

- Advertisement -

Η Ντέπυ Γκολεμά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επικείμενη πρεμιέρα της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας: «Διάβασα ένα ευφάνταστο Δελτίο Τύπου με όλα αυτά που λέει ότι θα κάνει αυτή η κοπέλα. Ας ξεκινήσει με το καλό, μη την πιάσουμε από τα μαλλιά από τώρα αλλά, παιδιά, μαζευτείτε λίγο με τα Δελτία Τύπου. Όλα αυτά που γράφετε, δεν γίνονται σε μία εκπομπή».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *