Ντέπυ Γκολεμά για Φαίη Σκορδά: «Να κάτσει εκεί που βρίσκεται…»

team
team

Η Ντέπυ Γκολεμά, καλεσμένη στην εκπομπή OPEN Weekend, μίλησε για την τηλεοπτική επικαιρότητα, αφήνοντας το εύστοχο σχόλιό της για όλους και για όλα. Η τηλεκριτικός μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά, για τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για τη Φαίη Σκορδά και τις αλλαγές στον ΣΚΑΙ.

Η ίδια τοποθετήθηκε για την αντικαταστάτρια της Μαρίας Κορινθίου, δηλώνοντας πως ιδανικά δε θα χρειαζόταν μία γυναικεία προσθήκη στην εκπομπή. Όπως επισήμανε:

«Οι γυναίκες δεν είναι πια διακοσμητικά στοιχεία στην τηλεόραση. Μάλλον ο Βαγγέλης Περρής δε του αρκεί.. Είναι φαταούλας, αν δείτε την τηλεόραση πριν από χρόνια, και ο Παπαδάκης το ίδιο έκανε, διάφοροι άντρες αυτό κάνουν, σπάνια δέχονται ισότιμα μια γυναίκα στο πλάι τους, ακόμη κι αν αυτή είναι καλύτερη. Ο Γιώργος έχει δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί όλη τη γκάμα».

Για την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Λιάγκα, ανέφερε:

- Advertisement -

«Για την Ελίνα Παπίλα… δε νομίζω ότι μπορεί να την πάρει. Δε νομίζω ότι ο Γιώργος θέλει μια τέτοια συνεργάτιδα. Πιστεύω θα ήταν με την Ελεονώρα Μελέτη. Τέτοιοι χαρακτήρες του πάνε στις εκπομπές».

Η Ντέπυ Γκολεμά πήρε θέση και για τις φήμες που θέλουν την Φαίη Σκορδά να αλλάζει ζώνη. Όπως τόνισε:

«Και πως θα λέγεται; Το μεσημεριανό μας; Να κάτσει εκεί που βρίσκεται, να χτίσει αυτό το πράγμα, γιατί και οι εκπομπές αυτές θέλουν το χρόνο τους. Δεν έρχεται η τεράστια επιτυχία με την πρώτη. Οι πολλές αλλαγές σε ώρες μέρες δε κάνουν καλό στις εκπομπές, αλλά που μυαλό…»

Για τον Νίκο Μουτσινά και την αποχώρησή του από την ελληνική τηλεόραση, είπε:

«Ουδείς αναντικατάστατος. Δε θεωρώ ότι θα λείψει, γιατί τίποτα δε λείπει από τη τηλεόραση. Η τηλεόραση έχει τόσα πράγματα που δε νομίζω να στενοχωρηθεί κανένας που θα φύγει ο Μουτσινάς. Καλό θα κάνει στον ίδιο να κάτσει λίγο και σε εμάς, για να τον αναζητήσουμε. Είναι ένα παιδί που το έχει για να είναι στην τηλεόραση!»

Για το My Style Rocks, η Ντέπυ Γκολεμά είπε πως το θεωρεί ένα από τα σκουπιδάκια της ελληνικής τηλεόρασης, για αυτό και δε το βλέπει και δε την ενδιαφέρει που θα τοποθετηθεί.

Οι τηλεοπτικές κόντρες

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στο OPEN Weekend και για τις τηλεοπτικές κόντρες, για τις δημόσιες απαντήσεις και τις κόντρες τηλεοπτικών προσώπων. Η ίδια είπε εύλογα πως όλα αυτά είναι περιττά, πως την ενοχλούν και πως:

«Η φετινή χρονιά είναι παραπάνω από όσο θα μπορούσε να αντέξει κάποιος που θέλει να δει τηλεόραση!»

Ο νικητής της τηλεοπτικής χρονιάς είναι η μυθοπλασία, όπως το “Κάνε Ότι Κοιμάσαι” και από εκπομπές “Το Μουσικό Κουτί”, το “Σπίτι με το MEGA” και τα τηλεπαιχνίδια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *