Μια μέρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του “Νomads” θα μάθετε ποια θα είναι τα μέλη των ομάδων και ποιο είναι το πρώτο αγώνισμα που θα διαγωνιστούν.

Οι 20 παίκτες χωρλίστηκαν σε δυο ομάδες: τους «Κροκόδειλους» και τους «Λεμούριους». Η ομάδα των Κροκόδειλων θα έχει το μπλε χρώμα ως σήμα – κατατεθέν της ενώ, η ομάδα των Λεμούριων θα έχει το πορτοκαλί. Ποιοι θα είναι όμως οι «Νομάδες» οι οποίοι θα παίζουν στις δύο αυτές ομάδες;

Με τους Λεμούριους θα αγωνίζονται οι:
Μαριάννα Καμαρωτάκη
Τόνια Σολανάκη
Αθηνά Κωστοπούλου
Σίσσυ Ζουρνατζή
Δημήτρης Κοργιαλάς
Δημήτρης Μαρμαράς, «DIMAR»
Mike
Γρηγόρης Μόργκαν
Δήμος Χαριστέας
Νίκος Χουλιάρας

NOMADS2

Με τους Κροκόδειλους θα αγωνίζονται οι:
Δήμητρα Αλεξανδράκη
Αννίτα Ναθαναήλ
Τραϊάνα Ανανία
Κάτια – «Τίνκερμπελ» – Τσόβγκαν
Χρήστος Βασιλόπουλος
Αλέξανδρος Σήαρς
Άλεξ Καββαδίας
Δημήτρης Γιαλαμάς
Μάριος Ακριβόπουλος
Δημήτρης Κουκουρίκης

Το πρώτο αγώνισμα είναι το «αγώνισμα της Επικράτειας» και στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τις δύο ομάδες να παλεύουν για να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στο «Νησί», το οποίο είναι ένας επίγειος παράδεισος συγκριτικά με τη δεύτερη περιοχή διαμονής, «Σαβάνα». Σε αυτή οι παίκτες δεν θα έχουν φαγητό και κρεβάτια ενώ τριγύρω δεν θα υπάρχει ούτε θάλασσα! Στο πρώτο αγώνισμα Επικράτειας θα έχουμε πολλές ανατροπές ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι παίκτες που κάνουν την έκπληξη. Ταυτόχρονα, το αγώνισμα θα γίνεται ολοένα και δυσκολότερο αφού οι «Νομάδες» θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα νερά της παλίρροιας τα οποία θα μετατρέπουν την πίστα σε… θάλασσα. Όποια ομάδα φτάσει πρώτη τις δέκα νίκες θα είναι και η νικήτρια.

NOMADS14

Το παιχνίδι κάνει πρεμιέρα αύριο Πέμπτη στις 20.45 και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.