Νίκος Συρίγος: «Η τηλεόραση δεν είναι το αγαπημένο μου μέσο»

team
team

Ο Νίκος Συρίγος πέρασε από την “ανάκριση” του περιοδικού “Τηλέραμα”. Ο γνωστός δημοσιογράφος μοιράστηκε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνον αλλά και τη γνώμη του για την τηλεόραση του σήμερα.

Για τα πρώτα του βήματα μέσα σε αυτήν, ο Νίκος Συρίγος είπε: “Το πρώτο μου τηλεοπτικό εγχείρημα έγινε στο ALTER το 2004, όπου ήμουν παρουσιαστής στην καθημερινή αθλητική εκπομπή “Το δίχτυ”, ενώ το 2007 και πάλι στο ALTER παρουσίασα την εκπομπή “Τζακ ποτ στο στοίχημα”, με τηλεοπτικό παρτενέρ και τις δύο φορές τον Πανορμίτη Κωνσταντινίδη, με τον οποίο είμαστε αδελφικοί φίλοι. Μεγάλο ρόλο στο να δοκιμάσω ξανά κάτι τηλεοπτικό έπαιξε η γνώμη της Έλενας και της Εύας, που μάλλον ήθελαν να δουν τον μπαμπά στην τηλεόραση και σε κάτι άλλο εκτός από τα… βαρετά αθλητικά”.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος τονίζει: “Είμαι ρατσιστής με τους βλάκες και κυρίως με τους βλάκες που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα. Και όχι, δεν θεωρώ ανίκητη τη βλακεία. Καμία μάχη δεν είναι χαμένη πριν τη δώσεις. Ούτε καν με τους βλάκες…”.

Πίσω στα τηλεοπτικά, ο Νίκος Συρίγος δήλωσε για τον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης: “Η τηλεόραση δεν είναι το αγαπημένο μου μέσο. Προτιμώ το ραδιόφωνο. Το θεωρώ πιο γοητευτικό και πιο αληθινό. Γιατί ποντάρει στη δύναμη της φαντασίας και όχι της εικόνας. Γιατί εκεί οι όμορφοι άνθρωποι δεν είναι οι λαμπεροί. Όχι ότι στην τηλεόραση δεν υπάρχουν πραγματικά όμορφοι άνθρωποι, αλλά οι περισσότεροι έχουν παγιδευτεί στην εικόνα τους. Μοιάζουν σαν να βλέπουν τον εαυτό τους μέσα από την οθόνη ακόμα και όταν αυτή δεν υπάρχει”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *