Νίκος Μουτσινάς: Πότε επιστρέφει στο «Καλό Μεσημεράκι»;

team
team
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στο νοσοκομείο της τελευταίες ημέρες, μιας και έχει ένα πρόβλημα με το στομάχι του.

Όπως έγινε γνωστό στο “Πρωινό”, η υγεία του παρουσιαστή καλυτερεύει και μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται να πάρει και εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι του.

“Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ακόμα στο νοσοκομείο, βρίσκεται εκεί από το απόγευμα της Δευτέρας. Αναμένεται, κατά πάσα πιθανότητα, να βγει σήμερα, να πάρει σήμερα εξιτήριο και να πάει στο σπίτι του. Το βέβαιο είναι ότι η εκπομπή του, το Καλό Μεσημεράκι, δεν θα βγει στον αέρα νωρίτερα από την Τρίτη, μετά του Αγίου Πνεύματος δηλαδή. Οπότε, και να πάρει εξιτήριο σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς, θα μεταφερθεί στο σπίτι του, θα ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες και από Τρίτη θα είναι και πάλι κανονικά στη θέση του. Είναι καλά στην υγεία του, δεν είναι κάτι σοβαρό”, είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Και πρόσθεσε: “Ήταν μια φλεγμονή, την έχει αντιμετωπίσει, έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Είναι καλά ο Νίκος Μουτσινάς και όπως όλα δείχνουν την Τρίτη θα είναι στη θέση του, στην εκπομπή. Όπως όλα δείχνουν, αργότερα μέσα στην ημέρα θα πάρει εξιτήριο”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *