Νίκος Μουτσινάς για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Θα άφηνα αυτή την υπερεκπομπάρα για ένα τηλεπαιχνίδι»

team
team

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί ο Νίκος Μουτσινάς το τελευταίο διάστημα, με το τηλεοπτικό του μέλλον να αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Μέσα από την καθιερωμένη στήλη του, Χρυσή Τηλεόραση, ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάσει διάφορα τηλεοπτικά θέματα, κάποια εκ των οποίων αφορούσαν και τον ίδιο!

Αφού αρχικά ευχαρίστησε τον Ανδρέα Μικρούτσικ για τα καλά του λόγια (μίλησε κολακευτικά για την παραστατικότητα των εκφράσεων του), στην συνέχεια ασχολήθηκε με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, στο οποίο το όνομα του βρίσκεται αρκετά ψηλά! Ο Νίκος Μουτσινάς αστειεύτηκε με το Ρουκ Ζουκ και την Ζέτα Μακρυπούλια ενώ σχολίασε και τις πληροφορίες που τον θέλουν να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι στο εγγύς μέλλον!

Πιο αναλυτικά τόνισε: «Είδηση βόμβα θα ήταν να φύγει το Ρουκ Ζουκ από απέναντι να καθίσουμε ακόμα μια χρονιά αλλά δεν λέει να ξεκουβαληθεί η κοπέλα. Θα άφηνα αυτή την υπερεκπομπάρα για ένα τηλεπαιχνίδι»;

- Advertisement -

Κλείνοντας μάλιστα απάντησε με χιούμορ στο σχόλιο της Βάνιας η οποία ανέφερε ‘όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά’: «Αν γίνει το τηλεπαιχνίδι δεν σε βλέπω εκεί»!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *