Νίκος Μάνεσης: «Να σταματήσουν να βγαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης»

team
team

Σήμερα (10/12) μέσα από την εκπομπή του, ο Νίκος Μάνεσης αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης και είπε να σταματήσουν να βγαίνουν, μέχρι να λυθεί επιτέλους το ζήτημα.

Το δικό του αιχμηρό σχόλιο έκανε ο Νίκος Μάνεσης για τα νούμερα τηλεθέασης και είπε ότι στο επόμενο ημίωρο, ένας κύριος που έχει μηχανάκι της AGB, τους το δείχνει, τους εξηγεί πώς δουλεύει και τους εξηγεί πώς μπορείς να κλέψεις, πάρα πολύ ψύχραιμα, γιατί βλέπει ότι εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα, και ότι ακόμα κάποιες ιστοσελίδες τα γράφουν, και καλά κάνουν (όπως και εμείς στο youfly.com, και τον ευχαριστούμε θερμά). Κι αμέσως μετά έκανε πλάκα με τον συνάδελφό του για το αν αυτό το μηχάνημα μπορεί να μας εξηγήσει και τι βλέπει.

Όλα αυτά φυσικά, με αφορμή την συσκευή μέτρησης της τηλεθέασης Nielsen για το πώς λειτουργεί και πώς μετράει την τηλεθέαση. Ανοίγοντας ξανά το θέμα ο Νίκος Μάνεσης, δήλωσε ότι μέχρι να διορθωθεί το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης, να σταματήσουν να βγαίνουν τα νούμερα κι ας μειωθούν και τα λεφτά τους. «Εμείς πρώτοι είμαστε αλλά κάθε φορά που λέμε κάτι στην AGB έχουμε απώλειες, αλλά δεν πειράζει. Περίεργο αυτό».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *