Νίκος Κοκλώνης: Ένα βήμα πριν τη μετακόμισή του στον ΑΝΤ1;

team
team

Από μια κλωστή φαίνεται πως κρέμονται οι σχέσεις του ALPHA με τον Νίκο Κοκλώνη, με τον τελευταίο να έχει αρχίσει εδώ και καιρό τις συναντήσεις με άλλα κανάλια, κάποια από τα οποία συνεργάζεται ήδη και κάποια όχι. Το γεγονός ότι το J2US φέτος επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες με άλλη -μεγαλύτερη- δυναμική, έχει δώσει φτερά στον παραγωγό, με αποτέλεσμα ο ίδιος και οι συνεργάτες του να διαπραγματεύονται πλέον με άλλον αέρα.

Το πρώτο ραντεβού έγινε πριν καιρό με τον ΣΚΑΪ, όπως άλλωστε πρώτο αποκάλυψε το youfly.com εδώ και καιρό… Ωστόσο, φαίνεται οι δυο πλευρές να μην τα βρίσκουν, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης διαπραγματεύεται τόσο το J2US όσο και το Fame Story, πρότζεκτ στα οποία θέλει να είναι παρουσιαστής. Μάλιστα, η μεγάλη διαφωνία του με τον ALPHA είναι τα χρήματα που εισπράττει από τον σταθμό και τα οποία μετά την επιτυχία επαναδιαπραγματεύεται για να μην μπει μέσα.

Έτσι, μετά το βατερλό με το κανάλι του Νέου Φαλήρου, σειρά έχει αυτό του Αμαρουσίου, ο ΑΝΤ1, με το οποίο ήδη συνεργάζεται κάνοντας το Family Game με Σεφερλή – Τσαβαλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί τα πράγματα μοιάζουν ευκολότερα καθώς ο ΑΝΤ1 του δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων αλλά και περισσότερες ζώνες για να αξιοποιήσει με πρότζεκτ και γιατί όχι και παρουσιαστές του.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλά υπονοούμενα κατά του ALPHA αλλά και υποθέσεις για το πού μπορεί να βρίσκεται ο ίδιος την ερχόμενη σεζόν ενώ πλέον θεωρείται βέβαιο ότι το Αll together now δεν θα γίνει παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δημόσια και τηλεοπτικά είπε το αντίθετο. Στην πραγματικότητα το πρότζεκτ όχι μόνο έχει παγώσει αλλά και το τρέιλερ έχει εξαφανιστεί από τον αέρα του ALPHA.

- Advertisement -

Mια ανάλογη πορεία φαίνεται να παίρνει και το επίσης πολυσυζητημένο Secret Song. Αν και οι άνθρωποι δουλεύουν κανονικά όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν πλέον βάσιμες υποψίες ότι το γύρισμα που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Δεκεμβρίου δεν θα γίνει. Μάλιστα, ενώ πήγαιναν για οκτώ διαφορετικούς παρουσιαστές όσα και τα επεισόδια ξαφνικά ειπώθηκε ότι η “μαμά εταιρεία” που έχει στη διάθεσή της το κόνσεπτ ήθελε έναν. Ετσι, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και ο Νίκος Αλιάγιας που είχαν κάνει ραντεβού και είχαν κλείσει για να παρουσιάσει ο καθένας από ένα επεισόδιο φαίνεται ότι μπαίνουν στον πάγο. Κάποιοι μάλιστα βλέπουν στη θέση αυτής της μίας την Ναταλία Γερμανού η οποία σε τελευταίες δηλώσεις της άφησε να εννοηθεί ότι κάτι βραδινό ετοιμάζει αλλά χωρίς να διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες καθώς μάλλον πάει για την επόμενη σεζόν.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ενώ τα νέα πρότζεκτ μπαίνουν στον πάγο το ένα μετά το άλλο, το J2US παίρνει εισιτήριο για ακόμα έναν κύκλο και μάλιστα στο καπάκι. Κι αυτό γιατί βλέποντας ο Νίκος Κοκλώνης την επιτυχία του σόου ζητάει επιμόνως ακόμα έναν κύκλο έστω και mini που φυσικά θα παρουσιάσει ο ίδιος από Γενάρη και μετά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά δεν θα είναι 14 οι συμμετέχοντες αλλά 8 οπότε και η διάρκεια ζωή του σόου στον τηλεοπτικο αέρα θα είναι σαφώς μειωμένη.

Πάντως η παραμονή του Νίκου ή όχι στον ALPHA, θα είναι κάτι που θα μας απασχολήσει ιδιαιτέρως το επόμενο διάστημα, καθώς ο ίδιος διαπραγματεύεται αρχικά τον εαυτό του στο κανάλι, όσο φυσικά και τις παραγωγές του, αλλά και επιτυχημένους παρουσιαστές του, και ο νοών νοείτο…

Πηγή: youfly.com – Αλέξανδρος Κατσαρίδης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *