Νίκος Κοκλώνης: Εισβάλει με reality και στο STAR;

team
team

Έτοιμος να εισβάλει και στο STAR βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης με την εταιρία παραγωγής του Barking Well Media να έχει ήδη δεχτεί πρόταση από το κανάλι για μία νέα εκπομπή σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews.

Στο STAR ψάχνουν έναν τρόπο να ενισχύσουν την prime time ζώνη στην οποία κατά κύριο λόγο το κανάλι προβάλει ταινίες. Ωστόσο ο ανταγωνισμός με τα σίριαλ, τις εκπομπές και τα ριάλιτι έχει μεγαλώσει και πλέον αναζητείται η σωστή φόρμουλα για να ανέβουν τα νούμερα στη βραδινή ζώνη.

Έτσι, το ριάλιτι «First Dates» έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο με τους ιθύνοντες να θέλουν να υλοποιηθεί το project μέσα στους επόμενους μήνες. Το κανάλι διαθέτει τα δικαιώματα του δεθνούς ριάλιτι εδώ και δύο χρόνια όμως πλέον θεωρείται πως ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθεί.

Τι σχέση έχει ο Νίκος Κοκλώνης με όλα αυτά; Ο γνωστός παρουσιαστής του J2US διαθέτει την εταιρία παραγωγής Barking Well Media. Το STAR λοιπόν καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση παραγωγής για την υλοποίηση του «First Dates» αναζητάει στην αγορά τις υποψήφιες εταιρίες και έχει ζητήσει και από την Barking Well τη δική της προσφορά.

- Advertisement -

Στόχος του καναλιού είναι το ριάλιτι να βγει στον αέρα μέσα στο 2023 χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αυτό θα γίνει στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν ή στην αρχή της νέας χρονιάς. Μένει να δούμε τώρα αν σε αυτό θα βρεθεί και ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος ωστόσο να θυμίσουμε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Alpha.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *