Νίκος Κοκλώνης: «Αυτή τη στιγμή ανήκω στην οικογένεια του Alpha. Αν το κανάλι αλλάξει γνώμη υπάρχουν επιλογές»

team
team

Τον Νίκο Κοκλώνη εντόπισε η κάμερα του «Πρωινού μας» βγαίνοντας από γύρισμα για την εκπομπή «Έλεος!» και δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το J2US που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 20.00 στον Alpha.

«Ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα του J2US. 18 ζευγάρια να ξέρετε. Μη δούμε και 20! Θα έχουμε μια κανονική επιστροφή και δύο secret επιστροφές» αποκάλυψε. Με τη Σίσσυ και την Κατερίνα Καινούργιου δεν θα χωρίσουμε ποτέ, για πάντα μαζί.

Δεν με έχει ενημερώσει το κανάλι ότι θα μεταφερθεί η εκπομπή τη Σίσσυς σε καθημερινό. Αν με ενημερώσει θα το συζητήσουμε» είπε.

«Χαίρομαι για τη Δέσποινα Βανδή. Για μένα η Δέσποινα είναι ό,τι καλύτερο που έχω γνωρίσει. Χαίρομαι που είναι μαζί μας στο J2US. Είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Μακάρι να τύχει και σε μας» είπε ακόμα.

- Advertisement -

Αποκάλυψε δε ότι θα δούμε την Άντζελα Δημητρίου στο «Σπίτι με το Mega» γιατί την αναζήτησε την ώρα της εγγραφής για να τη συγχαρεί για το εγγόνι της αλλά δεν τη βρήκε.

«Τις αγαπάω και τις δύο» είπε για τη Ρούλα Κορομηλά και τη Φαίη Σκορδά. «Και με τη Φαίη επειδή είμαστε στο ίδιο πλατό θα πάω να της ευχηθώ αν και ξεκινάμε νωρίτερα» είπε για την πρεμιέρα του απέναντι στο The Voice το Σάββατο.

«Αυτή τη στιγμή κοιτάμε να τελειώσει το Just και νομίζω ότι ανήκω στην οικογένεια του Alpha. Αν το κανάλι αλλάξει γνώμη υπάρχουν επιλογές» δήλωσε ακόμα.

«Ποτέ δεν ξέρεις. Αν μου έλεγαν αν θέλω να κάνω παραγωγή στον Νίκο Μουτσινά θα έλεγα “με μεγάλη χαρά”!».

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *