Νίκος Διαμανταρίδης: “Επάγγελμα δημόσιος υπάλληλος πια”

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Ο Νίκος Διαμανταρίδης είναι ένα πρόσωπο που έχει συνδεθεί με το Mega όσο λίγα. Για πολλά χρόνια έλεγε τον καιρό στο Μεγάλο Κανάλι τα Σαββατοκύριακα ενώ τις καθημερινές δίδασκε ως καθηγητής σε σχολείο του Γαλαξιδίου. Για 13 χρόνια δούλευε επτά ημέρες την εβδομάδα ακούραστα. Από το 2011 δεν τον ξαναείδαμε στο δελτίο. Σήμερα, ο ίδιος είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποσπασμένος στο Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα στο Γραφείο Τύπου και μου μιλά για όλα στο Happy Day.

“Έχω να δω μικρόφωνο από τον Μάιο του 2011. Μου λείπε η τηλεόραση. Ήταν για μένα ένα ταξίδι 22 ετών, πανέμορφο, γεμάτο εκπλήξεις και πολύ σασπένς. Το ευχαριστήθηκα πολύ, αλλά κάποια στιγμή αυτό το ταξίδι τελείωσε. Το 1989 μπήκα στο Mega στη ροή διαφήμισης. Σιγά σιγά μπήκα στο γραφείο τύπου. Το 1991 παρουσίαζα το πρόγραμμα του σταθμού και το 1992 κάναμε το Κοκτέιλ. Το 1995 σταμάτησα για μια τριετία από το Mega. Έγιναν κάποιες αλλαγές και ήμουν κι εγώ μέσα σε αυτές”, αναφέρει ο Νίκος Διαμανταρίδης.

“Το 1998 που διορίστηκα μόνιμος καθηγητής στο Γαλαξείδι, με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Χατζηνικολάου και μου είπε “θέλω να κάνεις τον καιρό”. Από το 1998 έως το 2011 έλεγα τον καιρό τα Σαββατοκύριακα στο Mega. Επάγγελμα δημόσιος υπάλληλος πια”, κατέληξε ο Νίκος Διαμανταρίδης.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο απόσπασμα που ακολουθεί:

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Η Stefania στα γυρίσματα του video clip του «SUPERG!RL» {VIDEO}

Με επιτυχία ολοκλήρωσε η Stefania μέσα στο Σαββατοκύριακο τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού «SUPERG!RL», με το οποίο θα...

Meg- άλη πρωτιά του STAR στις ειδήσεις!

Χθες, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου έκανε πρεμιέρα το Mega και το Κεντρικό του δελτίο στην πιο καυτή ζώνη του ανταγωνισμού,...

Αυτή είναι η σειρά που αντικαθιστά το “Κρατάς Μυστικό;” στον ALPHA

Συνεχείς είναι οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ALPHA φιλοδοξώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μια καλύτερη θέση στη...

Σύσταση σε εκπομπή του OPEN από το ΕΣΡ

Με την κύρωση της σύστασης τιμωρήθηκε το Open για την αθλητική εκπομπή «Total Football», στην οποία στις αρχές του...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς