Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα τον δούμε στο debate

team
team
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα παραβρεθεί στο διακαναλικό debate των πολιτικών αρχηγών την επόμενη Τετάρτη 10/5. Αντ’ αυτού, η απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 είναι να στείλει ως εκπρόσωπό του στον πολιτικό διάλογο τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε νωρίτερα σήμερα τη δική του απάντηση μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real FM.

«Πολλοί φίλοι μου στέλνετε μηνύματα από χθες το βράδυ και με ρωτάτε γιατί δεν θα είμαι στο debate των πολιτικών αρχηγών. Αυτή είναι μια απάντηση που την έχω δώσει εδώ και χρόνια. Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και χρόνια δεν μετέχω στα συγκεκριμένα debate, παρότι για καλή μου τύχη κάθε φορά έχω την πρόταση να μετάσχω, γιατί ούτε αυτό είναι αυτονόητο απλώς επειδή τυχαίνει να εργάζομαι σε τηλεοπτικούς σταθμούς και να παρουσιάζω το κεντρικό δελτίο ειδήσεων», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Όλες τις φορές που έγινε debate, είχα και την αντίστοιχη πρόταση. Το έχω ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Δεν πιστεύω σε αυτή τη διαδικασία. Πιστεύω ότι είναι μια διαδικασία παράλληλων μονολόγων. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα με βάση την διαδικασία που έχουν συναποφασίσει τα πολιτικά κόμματα για διάλογο. Δεν υπάρχει δυνατότητα για follow up, δεν μπορείς να επανέλθεις δηλαδή και να θέσεις διευκρινιστικά ερωτήματα αν η απάντηση δεν ικανοποιεί τον δημοσιογράφο, αν προκύψει νέο στοιχείο από την συζήτηση από άλλον συνομιλητή», τονίζει ο anchorman του ΑΝΤ1.

- Advertisement -

«Μιλάμε για παράλληλους μονολόγους και θεωρώ ότι ως έναν βαθμό η παρουσία των δημοσιογράφων εκεί έχει καταστεί διακοσμητική», επισήμανε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *