Νίκος Αποστολόπουλος: «Ανατρίχιασα με την επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο θέατρο»

team
team

Δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος σχολίασε, γι’ ακόμα μία φορά, πρόσωπα της showbiz με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

«Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ζει όπως θέλει τον έρωτά του. Το στυλ της Δέσποινας Βανδή στο J2US είναι λίγο υπερβολικό για μένα. Πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα με την ηλικία μας. Τώρα, εφόσον έχεις τα φυσικά προσόντα να δείξεις το κορμί σου, ας το κάνεις. Εγώ δεν θα ήθελα να βγω με μαγιό και εσώρουχα», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η Βίκυ Καγιά καλό είναι να κάνει μια… “έκλειψη” εφόσον οικονομικά δεν το έχει ανάγκη και να επανέλθει με διαφορετικά πράγματα. Είμαι πολύ… συγκινημένος και ανατρίχιασα με την επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο θέατρο. Είναι ένα πολύ σπουδαίο γεγονός ότι η… Μέριλ Στριπ μετά από χρόνια επιστρέφει στο θέατρο».

Κλείνοντας, ο Νίκος Αποστολόπουλος ανέφερε: «Δεν έχω δει το First Dates με τη Ζενεβιέβ, οι φιλοδοξίες μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί. Ο Γιώργος Καράβας είναι έτοιμος να κάνει μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση κι εγώ μπορώ να σου πω ότι θα γίνω αύριο ο Ναπολέων. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μια σκηνική παρουσία αλλά εμένα μου φαίνεται παντελώς άχρωμος».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *